Junior

Gecertificeerde cyberbeveiliging Async

In de cyberbeveiligingsindustrie draait alles om het beveiligen van digitale systemen, netwerken en gegevens tegen cyberbedreigingen. Hierbij worden verschillende methoden en technologieën gebruikt om informatie te beschermen en ervoor te zorgen dat belangrijke bedrijfsmiddelen vertrouwelijk, intact en beschikbaar blijven in de onderling verbonden wereld van vandaag. Cyberbeveiligingsprofessionals zijn cruciaal voor de verdediging tegen cyberaanvallen, het beveiligen van gevoelige informatie en het veerkrachtig houden van organisaties in het digitale rijk in verschillende sectoren.

Doorlopende inschrijving
stelt u in staat om onze geavanceerde asynchrone Cyber Security-cursus te verkennen en biedt u de flexibiliteit om deel te nemen wanneer u er klaar voor bent - u hoeft niet te wachten op een specifieke startdatum.

Gepersonaliseerd leertraject: Neem, voordat je begint, een cruciale stap in de richting van een carrière in Cybersecurity die klaar is voor de toekomst door een gepersonaliseerde 1:1 sessie af te sluiten met onze Career Guides. Met deze unieke functie kunt u uw leertraject op maat samenstellen, zodat u niet alleen essentiële vaardigheden opdoet, maar ook zeker weet dat u klaar bent voor een baan op het dynamische gebied van cyberbeveiliging.

Asynchroon leren biedt flexibiliteit, zodat u de cursus in uw eigen tempo kunt doorlopen. Zonder de beperkingen van een vast schema, heb je de vrijheid om te leren en je bezig te houden met het materiaal op jouw voorwaarden, wat zorgt voor een persoonlijke en effectieve leerervaring.Junior
niveau
60
dagen
Online
500
uren
Voltijds
Deeltijd
BLT1 & CISSP
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

Computers & netwerken
Penetratie testen
(Kali) Linux
Cloud Engineering
(Ethisch) Hacken
Blauw Team - Lees Team Training
Databases & REST API's
Linux
SIEMs
Beheer van veranderingen

Computers & netwerken

Leer hoe computers werken en hoe ze verbonden zijn via computernetwerken, waarvan het grootste netwerk het internet is. Al snel zul je begrijpen wat zaken als CPU, geheugen, ethernet, ARP en IP eigenlijk betekenen.

Penetratie testen

Penetratietesters zijn in feite hackers die gemachtigd zijn om dingen te hacken. Het doel is zwakke plekken in systemen te vinden, zodat ze kunnen worden gepatcht voordat kwaadwillende aanvallers ze vinden.

(Kali) Linux

Linux is, net als Windows of MacOS, een besturingssysteem (OS). En een heel gewoon! Veel van de apparaten die je dagelijks gebruikt draaien Linux, te beginnen met bijna elke webserver op het internet en bijvoorbeeld - dichter bij huis - je smart TV. Kali Linux is een speciale distributie van Linux, boordevol cyberbeveiligingstools.

Cloud Engineering

Cloud providers bieden een overvloed aan tools en diensten die organisaties kunnen gebruiken. Cloud engineers zetten met deze tools en diensten systemen op die goed georkestreerd, gemonitord, veilig, performant en kosteneffectief zijn.

(Ethisch) Hacken

Hacken is illegaal in het wild, maar in deze cursus zullen we hacken in een gesloten labomgeving. Door zelf de hacking-doelen te doorlopen begrijpt u hoe echte hacks werken en bent u de echte hackers een paar stappen voor.

Blauw Team - Lees Team Training

Het uitvoeren van levensechte experimenten, hackingwedstrijden en testscenario's op IT-infrastructuur helpt organisaties zwakke plekken in hun systemen te vinden. Blue Team beschermt de activa van de organisatie terwijl Red Team aanvalt.

Databases & REST API's

Wilt u niet al uw gegevens kwijt als uw app crasht? Moet u grote hoeveelheden informatie in de loop van de tijd verzamelen? Wil je je gegevens performant delen met gebruikers over de hele wereld? Dan heb je databases nodig! In deze bootcamp richten we ons op HTTP en netwerken, front-end/backend architectuur, het maken van een REST API (server), relationele databases en PostgreSQL, het ontwerpen van een datamodel, relaties, migraties, en het verbinden van een webserver met een database.

Linux

Linux is, net als Windows of macOS, een besturingssysteem (OS). En een heel gewoon! Veel van de apparaten die je dagelijks gebruikt draaien Linux, te beginnen met bijna elke webserver op het internet en bijvoorbeeld - dichter bij huis - je smart TV.

SIEMs

SIEM staat voor Beveiligingsinformatie en gebeurtenissenbeheer. Het is een instrument dat organisaties helpt bij het detecteren, analyseren en reageren op beveiligingsrisico's wanneer deze zich voordoen.

Beheer van veranderingen

Verandering is noodzakelijk, maar organisaties, en de mensen daarin, zijn vaak vastgeroest of zich niet bewust van de noodzakelijke veranderingen die zij moeten doorvoeren om zich aan te passen aan nieuwe situaties om hen heen. Veranderingsmanagement is nodig om mensen bewust te maken van de noodzakelijke veranderingen en hen te helpen deze aan te nemen.

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën een carrière in de techniek nooit in de weg mogen staan. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met een toonaangevende organisatie om financieringsopties te bieden voor onze studenten. Bij TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

👥 Community:
Je maakt deel uit van ons levendige online leerplatform Kyna. Kyna is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderwijservaring en is de plek waar je begint aan deze spannende educatieve reis. Kyna is meer dan alleen een platform; het is uw ultieme leerplein. Het is ontworpen om onderwijs leuk te maken, nieuwsgierigheid te stimuleren en je in contact te brengen met medeleerlingen. Bereid jezelf voor op een dynamische carrière in Tech.


Cybersecurity

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Carrière switchers

Ben je op zoek naar iets totaal nieuws in de IT-sector? Dan is dit misschien iets voor jou! Er is geen technische achtergrond vereist en de cursus is ontworpen om je in 12 weken van absolute beginner tot professioneel niveau te brengen.

Ondernemers

Een groeiende markt betekent zakelijke kansen! Krijg alle relevante kennis om uw eigen bedrijf te starten of gebruik het om uw huidige bedrijf te beschermen!

Up-skillers

Wilt u uw technische kennis uitbreiden door solide Cybersecurity-vaardigheden aan uw cv toe te voegen? Deze cursus rondt uw professionele profiel af.

Afgestudeerden

Net klaar met je studie en op zoek naar een opstapje naar cybersecurity? Deze praktijkgerichte cursus biedt u alle essentiële vaardigheden om vanaf dag 1 effectief te zijn.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Nu cyberbeveiliging steeds urgenter wordt, is er ook steeds meer behoefte aan talent met de juiste vaardigheden. Wereldwijd wordt het tekort aan cyberbeveiligingsprofessionals geschat op bijna 3 miljoen. De vacatures variëren van zeer technische functies zoals Network Security Engineer tot meer op consultancy gebaseerde functies zoals Cybersecurity Strategist. Al deze functies vereisen diepgaande kennis van cyberbeveiliging en praktische vaardigheden.

Het cursusmateriaal wordt online verstrekt en blijft tot ten minste zes maanden na de cursus beschikbaar.
Studenten die de cursus niet halen, mogen noodzakelijke onderdelen van de cursus een tweede keer doen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer de examens via externe partners worden overgedaan.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Gevorderden

Cybersecurity en Ethisch Hacken

Deze cursus is een inleiding tot Cybersecurity die een reeks onderwerpen en tools behandelt die een Ethical Hacker moet kennen. De cursus is deels theorie, maar vooral een hands-on ervaring die de studenten klaarstoomt voor succes wanneer ze het geleerde in hun werk moeten toepassen.

Meer lezen
42
Dagen
Senior

Technisch Leiderschap: "De CTO Cursus"

Deze cursus is een uniek technisch leiderschapsprogramma dat tot doel heeft senior IT-professionals te helpen de ultieme volgende stap in hun carrière te zetten. Een Chief Technical Officer (CTO) is een senior executive die verantwoordelijk is voor de technische richting en strategie van een organisatie. Technische leiders hebben meestal een sterke technische achtergrond en zijn verantwoordelijk voor het toezicht op de technische aspecten van de producten, diensten en activiteiten van de organisatie.

Zoals u zult merken uit de ervaring van uw docenten, kunnen de achtergronden en specifieke verantwoordelijkheden van een CTO variëren afhankelijk van de organisatie, maar in het algemeen is een CTO verantwoordelijk voor de technische visie, richting en uitvoering van een organisatie, zijn zij de hoofdarchitect van de technologie van de organisatie en zijn zij een belangrijk lid van het leiderschapsteam.

Meer lezen