Gevorderden

React Basics Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om moderne webapplicaties te bouwen met cutting-edge tech! Aan het einde van deze bootcamp ben je in staat om schaalbare, rijke applicaties te maken met React. React is een front-end framework waarmee je applicaties kunt bouwen voor het web, mobiele apparaten en desktops.

Gevorderden
niveau
5
dagen
Ter plaatse of online
40
uren
Voltijds
Deeltijd
Reageer
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

React Basis
Client side routing & data fetching (React)
React State Management
React Challenge! [Project]
[Optioneel] Deze cursus in TypeScript

React Basis

React is misschien wel het populairste JavaScript-framework dat er momenteel is. Ontwikkeld in 2013 door Facebook ingenieurs, stelt het ontwikkelaars in staat om de volgende generatie webapplicaties te bouwen, inclusief mobiele. Geavanceerde single-page front-end applicaties zijn tegenwoordig erg in trek en jij leert hoe je die bouwt, vanaf nul! Je leert alles over props, je begrijpt hoe JSX werkt en hoe je functiecomponenten implementeert. Ontdek de schoonheid van een single page applicatie terwijl je verschillende applicaties bouwt met React!

Client side routing & data fetching (React)

Je werkt met front-end routing met react-router, en je leert gegevens ophalen uit een bestaande API. Door deze technologieën en concepten te gebruiken, zul je in staat zijn rijke, dynamische applicaties te maken die uit meerdere pagina's bestaan.

React State Management

Na het leren van de basis van React, duik je dieper in hoe je de toestand van je client-side applicaties beheert. Termen als callback props, gecontroleerde componenten, lifting state, lifecycle, hooks en nog veel meer zullen u al snel bekend voorkomen!

React Challenge! [Project]

Bouw een multipage applicatie vanaf nul, voeg formulieren toe, routing, fetch data en meer! Je houdt je werk bij en levert het op met behulp van Git en Github. Na slechts één week bouw je uiteindelijk je eigen applicatie!

[Optioneel] Deze cursus in TypeScript

TypeScript is een zogenaamde superset van JavaScript, wat betekent dat het de syntax van JavaScript uitbreidt met extra mogelijkheden.

TypeScript heeft een statisch type systeem. Dit betekent dat variabelen, parameters en functies kunnen worden gedefinieerd met een specifiek datatype, waardoor ontwikkelaars fouten kunnen opvangen tijdens het compileren in plaats van tijdens runtime. Dit maakt het gemakkelijker om bugs in een vroeg stadium op te sporen. TypeScript biedt ook verbeterde code navigatie, ondersteuning bij refactoring en andere tooling. Dit kan helpen om de algehele productiviteit van ontwikkelaars te verhogen.

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op

Leeradviseur

Onze Learning Advisors zijn er om professionele begeleiding te bieden. Bel ons als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste curriculum of de juiste financieringsoptie.

Gesprek plannen
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor u als u React wilt leren. We gaan ervan uit dat je bekend bent met HTML, CSS en wat Javascript basics. Ervaring met andere frameworks zoals Angular, Vue, Ember, etc. is geweldig maar niet noodzakelijk.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Laat zien dat je de kunst van het bouwen van moderne webapplicaties beheerst met dit certificaat van de #1 coding Bootcamp van Nederland: Codaisseur.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Beginner

Beginner Javascript Bootcamp

Of je nu wat meer wilt weten over programmeren of je carrière een nieuwe wending wilt geven, dit is de beste basis om mee te beginnen. Aan het einde van deze bootcamp kun je een eenvoudige full-stack app maken met Javascript.

Meer lezen
5
Dagen
Gevorderden

Advanced React & Redux State Management Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om te beginnen met het maken van professionele applicaties met Redux. Aan het einde van deze bootcamp beheers je verschillende geavanceerde state management technieken die worden gebruikt om schaalbare en complexe React apps te bouwen.

Meer lezen
5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

We behandelen het hele backend-ontwikkelingsproces: van het opzetten van de database en het modelleren van uw gegevens tot het definiëren van eindpunten en de interactie met en het testen van uw server. Aan het einde van deze bootcamp zul je de basisbeginselen van databases en het genereren van tabellen begrijpen en weten hoe je deze tabellen kunt gebruiken.

Meer lezen