Over ons

Ooit runden we de #1 codeschool van Nederland. Nu onderwijzen we alle vaardigheden voor een duurzame beroepsbevolking.

We hebben een passie voor zowel mensen als tech en we hebben het onze missie gemaakt om die twee te combineren om de uitdagingen waar organisaties op de huidige arbeidsmarkt voor staan te helpen oplossen. Mensen zijn geweldige wezens met een natuurlijk talent om te leren, maar wij moeten bieden wat organisaties nodig hebben om ons te leren.

Het runnen van een code academie voor bijna een decennium liet ons zien dat mensen veel nieuwe vaardigheden kunnen leren in weinig tijd. Omdat ze dat bij ons deden, hebben we meer dan 1.000 mensen op weg geholpen naar een succesvolle carrière in de technologie. Nu gaan we een stapje verder. Want niet iedereen hoeft ontwikkelaar te zijn. We hebben ook cybersecurity professionals nodig! En cloud engineers, data wetenschappers, software testers, etc., etc! Dit is waar Techmongers voor is: samen bouwen aan een duurzaam personeelsbestand.

Zoveel mensen hebben geprobeerd hun eigen interne academies op te zetten, maar zijn daar niet in geslaagd. En niet bij gebrek aan vaardigheden of pogingen, maar omdat het runnen van een school en het ontwikkelen van cursussen gespecialiseerd werk is! Wij maken curricula speciaal voor uw organisatie, zodat u dat niet hoeft te doen. We hebben lesgevers in dienst, omdat we willen dat uw medewerkers leren van docenten met ervaring in de sector. Zij inspireren onze studenten met hun ervaring, want zij zijn rolmodellen. Zij zijn als het ware onze artiesten op het podium.

Achter de schermen hebben we echter ook onze onderwijshelden. Zij creëren en verbeteren onze cursussen voortdurend en passen ze aan de behoeften van uw organisatie aan. Onze curricula zijn gebouwd op jarenlange ervaring en onderzoek en bestaan voor 20% uit generieke onderdelen waarin studenten de nodige persoonlijke leiderschapsvaardigheden, technische basisvaardigheden en werken in teamverband leren, plus 80% unieke, hard-skill technologische onderdelen.

Waar we het beste in zijn

Onze diensten

Traineeships
Neem nieuw talent aan op basis van een passende cultuur en wij voorzien hen van de vaardigheden die uw team daadwerkelijk nodig heeft. Onze traineeships helpen u de onboardingkosten te minimaliseren en de retentie te maximaliseren, omdat juniors weten waar ze voor tekenen.
Herscholing
Update de kennis van uw team of transformeer naar nieuwe vaardigheden, andere technologieën en stacks met onze omscholingsprogramma's. Wij bieden fulltime intensieve of parttime varianten.
Academies
Techmongers biedt online en offline Tech Academies. Met ons doel om de Tech Industrie te diversifiëren, weten we dat alles wat nodig is motivatie en passie is. Ons curriculum is voortdurend in ontwikkeling, omdat we de huidige trends en onderwerpen in de Tech wereld bijhouden. Wij trainen je in de vaardigheden die je nodig hebt om aangenomen te worden! 
Wij zijn de mongers

Ontmoet ons team

Wouter de Vos
Wouter de Vos
CEO en medeoprichter
Lisa Scorzon
Lisa Scorzon
COO & medeoprichter
Haoming Yang
Haoming Yang
CFO
Zuzana Blystanova
Zuzana Blystanova
Succesvolle klanten
Diana de Block
Diana de Block
Student Adviseur & BizDev
Vandana Sudhir
Vandana Sudhir
Recruiter & Soft-skills trainer
Sander Wijker
Sander Wijker
Soft skills trainer
Anna Rudkovska
Anna Rudkovska
Marketeer
Tessa Wiedmann
Tessa Wiedmann
Leraar
Elvin Abaszada
Elvin Abaszada
Cyberbeveiligingsspecialist & docent
Michiel Rueter
Michiel Rueter
IT-specialist & Learning Supervisor

Wil je ons team versterken?

bekijk onze vacatures