NIEUWS & OPINIES

Techmongers Blog

Word Junior Developer tegen eind mei 2023!
Auteur:
Zuzana Blystanova
Ben je zeer gemotiveerd om aan een nieuwe carrière als Junior Developer te beginnen, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Doe mee aan de Techmongers Academy en doe de nodige vaardigheden op om je eerste baan te bemachtigen!
3 maart 2023
SLIM-subsidie in 2023
Auteur:
Alex van Noord
De arbeidsmarkt verandert steeds sneller door nieuwe programmeertalen, robotisering, big data en kunstmatige intelligentie. Door technologische ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen, is het leren en ontwikkelen van medewerkers belangrijker dan ooit. Bent u een innovatief MKB-bedrijf en heeft u de ambitie om het levenslang leren en ontwikkelen van de medewerkers binnen uw organisatie te stimuleren? Dan kunt u een subsidie van maximaal € 24.999 aanvragen voor het uitvoeren van een leer- en ontwikkeltraject!
27 februari 2023
Techmongers kronen de STARS- Deel II.
Auteur:
Zuzana Blystanova
Is uw voornemen voor het nieuwe jaar ook om uw teams te voorzien van geweldige nieuwe collega's? Om u van stralende STAR-voorbeelden te voorzien, heb ik een aantal mensen uit mijn netwerk benaderd. En zie! Zonder een universitair diploma zijn zij in staat geweest een nieuwe carrière in de technologie na te streven en zijn zij opmerkelijke werknemers gebleken!
31 januari 2023
Waarom zachte vaardigheden net zo belangrijk zijn als harde vaardigheden
Auteur:
Maria Julia Aver Soler Nunes
Hoe kun je er zeker van zijn dat je de best mogelijke kandidaat voor een functie aanneemt? Het antwoord is eenvoudig: Neem mensen aan op de juiste cultuur en leer ze de nodige technische vaardigheden bij. Zo dicht je niet alleen de vaardigheidskloof, maar bouw je ook een hechte en eensgezinde groep op die op elkaar is afgestemd.
9 januari 2023
Techmongers kroont de STARS.
Auteur:
Zuzana Blystanova
Het is bijna kersttijd, en de meesten van ons zijn koffers aan het pakken om tijd door te brengen met onze geliefden en de laatste cadeaus te shoppen. En hoewel de kerstster schijnt, is er een andere STAR die ik onder de aandacht wil brengen voor het einde van dit, voor velen van ons, turbulente jaar 2022.
21 december 2022
Hoe vecht je tegen de papieren draak?
Auteur:
Zuzana Blystanova
In de huidige post-covidale situatie op de arbeidsmarkt is het van cruciaal belang dat je de juiste persoon aanneemt; iemand die graag voor jullie bedrijf werkt, gepassioneerd is door jullie product of dienst, talent heeft en de perfecte match is met jullie bedrijfscultuur. Stel nu dat je deze perfecte persoon vindt, maar er al snel achter komt dat hij of zij het vereiste diploma niet heeft.
12 december 2022
Waarom investeren in medewerkers essentieel is
Auteur:
Alex van Noord
Waarom zou je investeren in de opleiding en training van je werknemers? Betere prestaties en een hogere retentie zijn twee belangrijke redenen, maar hoe zit het met de betrokkenheid van werknemers? Investeren in je team betekent investeren in je bedrijf. Met elk nieuw certificaat dat ze halen, groeit de interne kennis; hoe beter ze in hun werk zijn, hoe meer business!
1 december 2022
Waarom we Techmongers hebben opgericht
Auteur:
Wouter de Vos
In de afgelopen acht jaar hebben we ongeveer 600 mensen geholpen hun baan te veranderen naar een carrière in softwareontwikkeling. In de begindagen zat ik vaak aan de telefoon te vechten tegen scepsis; we moesten hard werken om werkgevers ervan te overtuigen de junior ontwikkelaars die wij opleidden aan te nemen, maar naarmate we vorderden, werd het normaler om junior ontwikkelaars aan te nemen en kregen we steeds meer concurrenten. Samen met hun werkgevers zorgden we voor grote golven op de arbeidsmarkt: de afgelopen tien jaar is het aantal mensen dat in de IT werkt bijna verdubbeld. Dat is mooi, maar met 5 van de 6 IT-vacatures onvervuld, is er nog veel werk aan de winkel, en Techmongers is er om een stap verder te gaan en organisaties te helpen hun tech-teams te laten groeien: in aantallen, vaardigheden en kennis.
30 november 2022
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner