NIEUWS & OPINIES

Techmongers Blog

Gecertificeerd Cyberbeveiliging Bootcamp: Uw weg naar een veilige toekomst
Auteur:
Lisa Scorzon
Het Techmongers Cybersecurity Bootcamp biedt een flexibel en uitgebreid curriculum in cyberbeveiliging, geschikt voor mensen met verschillende verplichtingen. Het bootcamp biedt praktijkervaring door middel van real-world projecten en biedt na afronding een wereldwijd erkende Blue Team Level 1 certificering. Ons bootcamp faciliteert netwerken met professionals uit de industrie en doorlopende leermogelijkheden, zelfs na het afstuderen, inclusief een focus op Ethical Hacking. Met 24/7 ondersteuning en middelen zorgen we ervoor dat onze afgestudeerden soepel overgaan in industrie-experts op het snel evoluerende gebied van cyberbeveiliging.
6 december 2023
Jouw technische reis: Betaal wanneer je slaagt! Ontdek ons unieke betalingsplan
Auteur:
Lisa Scorzon
Klaar om aan een spannende technische reis te beginnen? Ontdek ons unieke betalingsplan dat is ontworpen voor jouw succes! Betaal slechts 50% van de cursuskosten vooruit, en de rest is voor onze rekening als je niet binnen 5 maanden een baan hebt. Laat je coderingspotentieel de vrije loop en leer samen met ons de vaardigheden die je nodig hebt om te floreren in de bloeiende Amsterdamse tech-scene. Jouw toekomst in tech begint hier!
25 oktober 2023
Hoe ziet een carrière in Blue Team Cyber Security eruit?
Auteur:
Wouter de Vos
Een carrière in cyberbeveiliging bij Blue Team is dynamisch, uitdagend en lonend. Met een mix van technische en zachte vaardigheden ben je goed uitgerust om een organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen die zich steeds verder ontwikkelen. Of je nu beginner, middenkader of gevorderde bent, er is een rol voor jou. Het is een vakgebied waarin het leren nooit ophoudt en de impact die je maakt onmiddellijk en cruciaal is.
5 oktober 2023
Begin aan een spannende carrière met de cursus Junior Cybersecurity Professional van Techmongers.
Auteur:
Lisa Scorzon
Door nieuwe wetten moeten honderden bedrijven voor het eerst voldoen aan cyberbeveiligingsregels. Bij het ingaan van 2023 is er nieuwe regelgeving gekomen om de cyberbeveiligingspraktijken in de hele Europese Unie te versterken. Alle EU-bedrijven moeten nu voldoen aan strenge voorschriften inzake cyberbeveiliging om hun activiteiten en klantgegevens te beschermen.
26 mei 2023
Hoe verliest u uw beste werknemers en raakt u achterop bij de concurrentie? Een gids voor het verwaarlozen van personeelsontwikkeling
Auteur:
Lisa Scorzon
Bent u het beu om toptalent in uw team te hebben? Wilt u uw beste medewerkers verliezen en achterop raken bij uw concurrentie? Verwaarloos dan hun ontwikkeling! Geef ze geen tijd of middelen om te leren en hun vaardigheden te laten groeien. Vermijd investeringen in opleiding, vooral als u overweegt over te schakelen op nieuwe technologie. En waarom investeren in het stimuleren van het moreel en het verminderen van het verloop? Wie heeft er eigenlijk een stabiel personeelsbestand nodig? Laat uw werknemers zich ondergewaardeerd en niet gesteund voelen. Trek in plaats daarvan nieuwe ongeschoolde werknemers aan, dat is een solide strategie!
26 april 2023
De kracht van investeren in de ontwikkeling van werknemers: Hoe u uw beste talent behoudt en de concurrentie voor blijft
Auteur:
Lisa Scorzon
Investeren in de ontwikkeling van werknemers kan een aanzienlijke impact hebben op het succes van een organisatie. Deze blogpost onderzoekt de voordelen van een dergelijke investering, waaronder een hogere productiviteit, een beter behoud, innovatie en een snellere marktintroductie. Door te investeren in de vaardigheden en kennis van uw team kunt u een concurrentievoordeel behalen in het huidige dynamische bedrijfslandschap.
26 april 2023
Iedereen heeft een plek in Tech
Auteur:
Vandana Sudhir
Overstappen naar een technische carrière is gemakkelijker dan het klinkt en vereist een combinatie van bijscholing, netwerken en praktijkervaring opdoen. Als je niet weet waar je moet beginnen, kom dan bij Techmongers zodat we je kunnen helpen bij je overstap naar de technische wereld. Door te luisteren naar je verhaal en je carrière-aspiraties kunnen we je een op maat gemaakt traject aanbieden, aangepast aan je behoeften en vereisten om je perfecte plaats te vinden in de wereld van de technologie.
25 april 2023
Hoe ga je om met een gat in je CV?
Auteur:
Misschien ben je een half jaar op reis geweest of heb je als vrijwilliger gewerkt. Het kan ook zijn dat je door een burn-out of ziekte een periode niet hebt kunnen werken. Eén ding is zeker: je bent niet de enige met een gat in je CV. De meeste mensen hebben tijdens hun loopbaan één of meerdere keren een pauze ingelast. Hoe zorg je ervoor dat een tussenperiode geen belemmering vormt in je zoektocht naar (nieuw) werk?
25 april 2023
Je opleiding financieren: Een gids voor betaalbare en toegankelijke opties voor technische opleidingen.
Auteur:
Diana de Block
Ontgrendel je potentieel met opties voor studiefinanciering voor technische opleidingen: Een uitgebreide gids. Ontdek hoe betaalbare en toegankelijke opties voor studiefinanciering u kunnen helpen de diversiteitskloof te overbruggen en uw technische carrière een vliegende start te geven. Van bootcamps tot carrièreveranderingen, deze gids behandelt alles wat je moet weten om in je toekomst te investeren en vandaag je potentieel te ontsluiten.
20 april 2023
Waarom zou ik front-end ontwikkelaar worden?
Auteur:
Lisa Scorzon
In deze blog verkennen we vier verbluffende voorbeelden van wat front-end ontwikkelaars bouwen, en hoe je je passies en interesses kunt gebruiken om zinvolle projecten te creëren die echt een verschil maken in de wereld. Van interactieve kaarten tot virtual reality ervaringen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus of je nu een muziekliefhebber, een gezondheidsfanaat of een social media verslaafde bent, het front-end developer bootcamp kan je helpen om je dromen waar te maken. Bereid je voor op inspiratie en ontketen je innerlijke creativiteit met front-end development!
20 april 2023
Codeer je weg naar succes: Doe mee aan onze Python en Javascript Academie
Auteur:
Lisa Scorzon
Onze Academy verwelkomt studenten van alle achtergronden, leeftijden en landen. Wij begrijpen het belang van diversiteit in de software engineering-industrie en bieden een ondersteunende en inclusieve leeromgeving die samenwerking en teamwerk bevordert. Naast technische vaardigheden benadrukken wij het belang van mensgerichte vaardigheden zoals communicatie, probleemoplossing en teamwerk, waardoor onze afgestudeerden worden voorbereid op succes op de werkplek. Mis de kans niet om je carrière in softwareontwikkeling te lanceren met onze zeer effectieve Academy.
3 april 2023
Word Junior Developer tegen de zomer van 2023!
Auteur:
Zuzana Blystanova
Ben je zeer gemotiveerd om aan een nieuwe carrière als Junior Developer te beginnen, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Doe mee aan de Techmongers Academy en doe de nodige vaardigheden op om je eerste baan te bemachtigen!
3 maart 2023
SLIM-subsidie in 2023
Auteur:
De arbeidsmarkt verandert steeds sneller door nieuwe programmeertalen, robotisering, big data en kunstmatige intelligentie. Door technologische ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen, is het leren en ontwikkelen van medewerkers belangrijker dan ooit. Bent u een innovatief MKB-bedrijf en heeft u de ambitie om het levenslang leren en ontwikkelen van de medewerkers binnen uw organisatie te stimuleren? Dan kunt u een subsidie van maximaal € 24.999 aanvragen voor het uitvoeren van een leer- en ontwikkeltraject!
27 februari 2023
Techmongers kronen de STARS- Deel II.
Auteur:
Zuzana Blystanova
Is uw voornemen voor het nieuwe jaar ook om uw teams te voorzien van geweldige nieuwe collega's? Om u van stralende STAR-voorbeelden te voorzien, heb ik een aantal mensen uit mijn netwerk benaderd. En zie! Zonder een universitair diploma zijn zij in staat geweest een nieuwe carrière in de technologie na te streven en zijn zij opmerkelijke werknemers gebleken!
31 januari 2023
Waarom zachte vaardigheden net zo belangrijk zijn als harde vaardigheden
Auteur:
Vandana Sudhir
Hoe kun je er zeker van zijn dat je de best mogelijke kandidaat voor een functie aanneemt? Het antwoord is eenvoudig: Neem mensen aan op de juiste cultuur en leer ze de nodige technische vaardigheden bij. Zo dicht je niet alleen de vaardigheidskloof, maar bouw je ook een hechte en eensgezinde groep op die op elkaar is afgestemd.
9 januari 2023
Techmongers kroont de STARS.
Auteur:
Zuzana Blystanova
Het is bijna kersttijd, en de meesten van ons zijn koffers aan het pakken om tijd door te brengen met onze geliefden en de laatste cadeaus te shoppen. En hoewel de kerstster schijnt, is er een andere STAR die ik onder de aandacht wil brengen voor het einde van dit, voor velen van ons, turbulente jaar 2022.
21 december 2022
Hoe vecht je tegen de papieren draak?
Auteur:
Zuzana Blystanova
In de huidige post-covidale situatie op de arbeidsmarkt is het van cruciaal belang dat je de juiste persoon aanneemt; iemand die graag voor jullie bedrijf werkt, gepassioneerd is door jullie product of dienst, talent heeft en de perfecte match is met jullie bedrijfscultuur. Stel nu dat je deze perfecte persoon vindt, maar er al snel achter komt dat hij of zij het vereiste diploma niet heeft.
12 december 2022
Waarom investeren in medewerkers essentieel is
Auteur:
Waarom zou je investeren in de opleiding en training van je werknemers? Betere prestaties en een hogere retentie zijn twee belangrijke redenen, maar hoe zit het met de betrokkenheid van werknemers? Investeren in je team betekent investeren in je bedrijf. Met elk nieuw certificaat dat ze halen, groeit de interne kennis; hoe beter ze in hun werk zijn, hoe meer business!
1 december 2022
Waarom we Techmongers hebben opgericht
Auteur:
Wouter de Vos
In de afgelopen acht jaar hebben we ongeveer 600 mensen geholpen hun baan te veranderen naar een carrière in softwareontwikkeling. In de begindagen zat ik vaak aan de telefoon te vechten tegen scepsis; we moesten hard werken om werkgevers ervan te overtuigen de junior ontwikkelaars die wij opleidden aan te nemen, maar naarmate we vorderden, werd het normaler om junior ontwikkelaars aan te nemen en kregen we steeds meer concurrenten. Samen met hun werkgevers zorgden we voor grote golven op de arbeidsmarkt: de afgelopen tien jaar is het aantal mensen dat in de IT werkt bijna verdubbeld. Dat is mooi, maar met 5 van de 6 IT-vacatures onvervuld, is er nog veel werk aan de winkel, en Techmongers is er om een stap verder te gaan en organisaties te helpen hun tech-teams te laten groeien: in aantallen, vaardigheden en kennis.
30 november 2022
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner