Junior

Full-Stack Javascript & Python Academie Async

Ga op een transformerende reis naar het rijk van Fullstack JavaScript en Python met onze baanbrekende Async Academy. In een wereld waarin technologie de drijvende kracht is, is het beheersen van zowel front-end als back-end ontwikkeling essentieel. Onze uitgebreide Fullstack-cursus is zorgvuldig samengesteld om je de vaardigheden en kennis te geven die je nodig hebt om uit te blinken in het steeds veranderende landschap van webontwikkeling.

Programmaoverzicht:

Flexibel leren: Je hoeft niet te wachten op vaste startdata. Duik in de cursus en start je leerreis op jouw voorwaarden.
Praktijkgerichte projecten: Dompel jezelf onder in real-world toepassingen door middel van hands-on projecten, het verkrijgen van praktische ervaring die u onderscheidt in de industrie.
Expert-geleide instructie: Volg dynamische live lezingen en workshops en krijg direct toegang tot ervaren docenten. Profiteer van de inzichten van professionals uit de industrie, waardoor u een uniek perspectief krijgt.
Flexibel rooster: Pas uw leerervaring aan uw huidige verplichtingen aan. Of u nu een werkende professional bent of een student, ons flexibele rooster voldoet aan uw behoeften.

Dubbele expertise: Leer de fijne kneepjes van Fullstack JavaScript en Python door middel van een uitgebreid curriculum dat zowel front-end als back-end ontwikkeling omvat.

Uitgebreide ondersteuning:

Assistentie: Krijg 24 uur per dag ondersteuning om je te begeleiden bij uitdagingen en om succes te garanderen tijdens je leerproces.
Samenwerking in de gemeenschap: Neem deel aan inloopclinics, werk samen met medestudenten en kom in contact met experts uit de sector. Bespreek uitdagingen, deel inzichten en bevorder het gemeenschapsgevoel.

Doe mee aan onze Fullstack JavaScript en Python Async Academy, waar de fusie van creativiteit en technologie je naar meesterschap stuwt. Omarm de toekomst van webontwikkeling met vertrouwen en competentie!


Junior
niveau
50
dagen
Online
500
uren
Voltijds
Deeltijd
Codaisseur
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

Authenticatie met JWT
Backend autorisatie
Databases & REST API's
CSS
Functioneel Javascript
HTML & Git
Moderne Javascript syntaxis
Node.js & API-servers
PostgreSQL, Sequelize & Express
Python
React en Redux
Softwareontwikkelingsmethoden

Authenticatie met JWT

Kun je onze website hacken? Hoe krijg je toegang tot beschermde bronnen vanuit een API? Leer over authenticatie, JWT (JSON Web Tokens) en voeg beveiliging toe aan je app!

Backend autorisatie

Mogen de gebruikers van uw App doen wat ze proberen te doen? Het is tijd om ervoor te zorgen dat alleen degenen met een beheerdersrol toegang krijgen tot uw bedieningspaneel. Je behandelt Authenticatie API's en hoe je token-gebaseerde login systemen bouwt met behulp van JWT.

Databases & REST API's

Wilt u niet al uw gegevens kwijt als uw app crasht? Moet u grote hoeveelheden informatie in de loop van de tijd verzamelen? Wil je je gegevens performant delen met gebruikers over de hele wereld? Dan heb je databases nodig! In deze bootcamp richten we ons op HTTP en netwerken, front-end/backend architectuur, het maken van een REST API (server), relationele databases en PostgreSQL, het ontwerpen van een datamodel, relaties, migraties, en het verbinden van een webserver met een database.

CSS

HTML zorgt voor de structuur van een webpagina, terwijl CSS ervoor zorgt dat deze er op een bepaalde manier uitziet en aanvoelt. Leer geavanceerde stylesheets te maken voor een fraai uiterlijk, UX en toegankelijkheid. CSS bevat typografie, lay-out, animatie en kleuren.

Functioneel Javascript

Je leert hoe je modern en functioneel Javascript gebruikt bij het schrijven van algoritmen met behulp van pure functies en onveranderlijke data om ervoor te zorgen dat er geen neveneffecten zijn in je code. Geen neveneffecten betekent minder bugs.

HTML & Git

HTML is de meest elementaire bouwsteen van het web. Het definieert de betekenis en structuur van webinhoud. Je leert ook Git gebruiken, een versiebeheersysteem dat is ontworpen om alles van kleine tot zeer grote projecten snel en efficiënt af te handelen, en begint vanaf dag 1 samen te werken met je klasgenoten en ontwikkelaars.

Moderne Javascript syntaxis

Modern Javascript is een levend, ademend iets. Elke dag komen er nieuwe tools en geweldige functies uit! Blijf op de hoogte van de nieuwste ingebouwde functies zoals spreiding, destructurering en template literals. Onze cursus geeft je alle cutting-edge kennis, inclusief alle tools die zijn gemaakt nadat deze beschrijving is geschreven.

Node.js & API-servers

NodeJS is erg populair in webontwikkeling omdat het ons toelaat Javascript te schrijven aan de serverzijde. Bouw je eerste server met Express.js.

PostgreSQL, Sequelize & Express

Na deze bootcamp weet u hoe u uw database als een pro kunt beheren. U begrijpt hoe u gegevens kunt opslaan, organiseren, opvragen en samenvoegen uit de meest geavanceerde soorten relationele databases die in de sector worden gebruikt.

Python

Python is een gemakkelijk te gebruiken programmeertaal die op de meeste systemen is geïnstalleerd. Bovendien biedt het Python-ecosysteem een overvloed aan bibliotheken die kunnen worden geïmporteerd om bijna alles te doen wat je je kunt voorstellen, van beveiliging tot data science tot beeldherkenning en deep learning AI.

React en Redux

Een schaalbare applicatie heeft een architectuurstrategie nodig. Leer uw kennis van Redux te combineren met React en een globale Redux-winkel te integreren in uw React-app. Je leert ook werken met selectors, action creators en meer.

Softwareontwikkelingsmethoden

Leer meer over populaire softwareontwikkelingsmethoden zoals Agile, Waterval en Scrum. Zie hoe ze werken, welke problemen ze oplossen en wat hun voor- en nadelen zijn. Elke methode heeft verschillende implementaties en blinkt uit in verschillende omgevingen en industrieën. Ook de bedrijfs- en teamcultuur speelt een rol bij het kiezen van de juiste methode.

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën een carrière in de techniek nooit in de weg mogen staan. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met een toonaangevende organisatie om financieringsopties te bieden voor onze studenten. Bij TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

👥 Community:
Je maakt deel uit van ons levendige online leerplatform Kyna. Kyna is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderwijservaring en is de plek waar je begint aan deze spannende educatieve reis. Kyna is meer dan alleen een platform; het is uw ultieme leerplein. Het is ontworpen om onderwijs leuk te maken, nieuwsgierigheid te stimuleren en je in contact te brengen met medeleerlingen. Bereid jezelf voor op een dynamische carrière in Tech.


Software Engineering

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Carrière switchers

Ben je op zoek naar iets totaal nieuws in de IT-sector? Dan is dit misschien iets voor jou! Er is geen technische achtergrond vereist en de cursus is ontworpen om je in 12 weken van absolute beginner tot professioneel niveau te brengen.

Ondernemers

Een groeiende markt betekent zakelijke kansen! Krijg alle relevante kennis om uw eigen bedrijf te starten of gebruik het om uw huidige bedrijf te beschermen!

Up-skillers

Wilt u uw technische kennis uitbreiden door solide Cybersecurity-vaardigheden aan uw cv toe te voegen? Deze cursus rondt uw professionele profiel af.

Afgestudeerden

Net klaar met je studie en op zoek naar een opstapje naar cybersecurity? Deze praktijkgerichte cursus biedt u alle essentiële vaardigheden om vanaf dag 1 effectief te zijn.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

In het steeds veranderende landschap van webontwikkeling neemt de vraag naar bekwame professionals toe. Wereldwijd is het tekort aan Fullstack JavaScript- en Python-ontwikkelaars een groot probleem. Met vacatures variërend van technische functies zoals Front-end Developer tot consultancyfuncties zoals Solutions Architect, is vaardigheid in zowel JavaScript als Python cruciaal. Deze functies vereisen een diepgaand begrip van Fullstack-ontwikkeling en hands-on codeervaardigheden. Doe mee aan onze cursus om de kloof te overbruggen en jezelf uit te rusten met de expertise die wordt gezocht in de huidige concurrerende technische industrie.

Het cursusmateriaal wordt online verstrekt en blijft tot ten minste zes maanden na de cursus beschikbaar.
Studenten die de cursus niet halen, mogen noodzakelijke onderdelen van de cursus een tweede keer doen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer de examens via externe partners worden overgedaan.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

90
Dagen
Junior

Gecertificeerd Cyberveiligheid Bootcamp Async

In het steeds veranderende landschap van cyberbeveiliging is het van het grootste belang om digitale systemen, netwerken en gegevens te beschermen tegen cyberbedreigingen. Ons asynchrone Cyber Security Bootcamp is ontworpen om je uit te rusten met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te gedijen in deze dynamische branche. Ontdek de kracht van flexibel leren, internationale certificering en toepassing in de praktijk terwijl je je verdiept in de spannende wereld van cyberbeveiliging.

Programmaoverzicht:

Start op elk moment: U hoeft niet te wachten op toekomstige startdata; sluit u aan en begin uw leerreis wanneer het u uitkomt.
Certificering: Behaal de wereldwijd erkende Blue Team Level 1 certificering voor Security Fundamentals, Phishing Analysis, Digital Forensics, Threat Intelligence, SIEM, Incident Response en Exam Preparation.
Goedkeuring Ministerie van Defensie: Ons curriculum is officieel goedgekeurd door het Nederlandse Ministerie van Defensie, waardoor de relevantie en geavanceerdheid ervan gegarandeerd zijn.
Flexibel rooster: Als je momenteel een baan hebt, geen zorgen! Besteed zo veel of zo weinig tijd als nodig is aan ons Cyber Bootcamp. Ons toegewijde team zal regelmatig check-ins plannen om ervoor te zorgen dat u vooruitgang boekt en de ondersteuning krijgt die u nodig hebt.

Uitgebreide ondersteuning:

  • Live lezingen en workshops: Maak kennis met dynamische live lezingen, hands-on workshops en directe toegang tot ervaren docenten, instructeurs en Cyber-specialisten.
  • 24-uurs ondersteuning voor eindexamen: Ontvang 24 uur per dag hulp om te zorgen dat je slaagt voor je eindexamen.
  • Inloopspreekuren: Werk samen met andere studenten en Cyber-experts om uitdagingen te bespreken en inzichten te delen.Meer lezen