Studierichtingen

Voor geavanceerde tech-teams

Techmongers biedt cursussen aan over een breed scala aan tech-gerelateerde onderwerpen. We hebben deze onderwerpen op expertise georganiseerd in onze Studierichtingen. Elke richting heeft cursussen over uiteenlopende onderwerpen op alle niveaus. Of jij of je team nu beginnend of ervaren is in deze onderwerpen, wij hebben cursussen om te helpen groeien.

Overzicht

De onderstaande studierichtingen bevatten hun eigen reeks cursussen, maar we komen graag in contact om een curriculum samen te stellen dat bij jullie organisatie past. En laat het ons weten als je denkt dat er een traject moet worden toegevoegd.

Software Engineering

Software Engineering

Apps & Games bouwen

Software engineering is het vak van het maken van toepassingen, spelletjes en andere soorten software voor het web, de desktop en andere apparaten, door het schrijven van schone en krachtige code.

Meer lezen
Cybersecurity

Cybersecurity

Gecertificeerd Pentester

Cybersecurity is een relatief nieuw vakgebied met als doel risico's te identificeren en de eigendommen en privacy van mensen en organisaties digitaal te beschermen. Cybersecurity-professionals zijn zeer technisch geschoold of zeer sociaal geschoold, of beide.

Meer lezen
DevOps & DevSecOps

DevOps & DevSecOps

Gecertificeerd Cloud Engineer

Infrastructure as code (DevOps) en security as code (DevSecOps) vormen de ruggengraat van veel organisaties en digitale producten die we dagelijks gebruiken.

Meer lezen

Software testen

Quality Assurance (QA)

Doet de app wat het moet doen? Voldoet het aan de eisen van de klant? Naarmate softwareprojecten zich ontwikkelen en producten ingewikkelder worden, wordt testen ook een grotere uitdaging.

Binnenkort beschikbaar

Low / No code

Processen automatiseren

Ons vakgebied ziet steeds meer tools en frameworks om infrastructuur en processen te bouwen zonder ook maar één regel code te schrijven. Het helpt om een beetje te weten wat er onder de motorkap gebeurt, zelfs als je die dingen niet zelf hoeft te schrijven.

Binnenkort beschikbaar

Data Science

Analyse & Engineering

Data science is het werken met gegevens. Gegevens moeten worden opgeslagen, opgevraagd, geanalyseerd en getransformeerd.

Binnenkort beschikbaar
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner
bouw je eigen

Tech Academie

Wij bieden omscholingsprogramma's (traineeships) en bijscholingsprogramma's (leven lang leren) in bijna alles wat een modern techbedrijf nodig heeft. De traineeships komen met een basis van soft-skills training, samenwerkingsvaardigheden en SCRUM-certificering en een overzicht van de hele IT-industrie waar uw kandidaten leren hoe computers en netwerken werken, bijvoorbeeld. De rest van de cursussen hebben we onderverdeeld in deze zes majors: Software Engineering, Cybersecurity, DevSecOps, Data Science, Software Testing en Low & No Code.

Onze studietrajecten vormen de bouwstenen van wat wij uw organisatie kunnen bieden: uw eigen tech academy.

Bespreek het met ons!