Studierichtingen

Voor geavanceerde tech-teams

Techmongers biedt cursussen aan over een breed scala aan tech-gerelateerde onderwerpen. We hebben deze onderwerpen op expertise georganiseerd in onze Studierichtingen. Elke richting heeft cursussen over uiteenlopende onderwerpen op alle niveaus. Of jij of je team nu beginnend of ervaren is in deze onderwerpen, wij hebben cursussen om te helpen groeien.

Overzicht

De onderstaande studierichtingen bevatten hun eigen reeks cursussen, maar we komen graag in contact om een curriculum samen te stellen dat bij jullie organisatie past. En laat het ons weten als je denkt dat er een traject moet worden toegevoegd.

Software Engineering

Software Engineering

Apps & Games bouwen

Op zoek naar een ontwikkelaar in Amsterdam? Onze Coding Bootcamps en Academies garanderen werkbereidheid en bieden uitgebreide training in coderen en andere essentiële vaardigheden. Leer coderen en sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van tech professionals in Amsterdam.

Meer lezen
Cybersecurity

Cybersecurity

Gecertificeerd Pentester

Cybersecurity is een relatief nieuw vakgebied met als doel risico's te identificeren en de eigendommen en privacy van mensen en organisaties digitaal te beschermen. Cybersecurity-professionals zijn zeer technisch geschoold of zeer sociaal geschoold, of beide.

Meer lezen
DevOps & DevSecOps

DevOps & DevSecOps

Gecertificeerd Cloud Engineer

Infrastructure as code (DevOps) en security as code (DevSecOps) vormen de ruggengraat van veel organisaties en digitale producten die we dagelijks gebruiken.

Meer lezen
Cyberbeveiliging stage

Cyberbeveiliging stage

Gecertificeerd Pentester

Ga op een spannende reis door de wereld van cyberbeveiliging en start je carrière met Cyber Security Training. Ontdek het dynamische veld dat zich bezighoudt met het identificeren en tegengaan van digitale risico's, het beschermen van waardevolle bezittingen en het beschermen van persoonlijke privacy. Ons uitgebreide programma rust aspirant-professionals zoals jij uit met de technische expertise en sociale vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in dit snel veranderende landschap. Duik in hands-on training, verken baanbrekende technieken en leer van ervaren mentoren die je bij elke stap begeleiden. Bereid je voor om je stempel te drukken in de wereld van cyberbeveiliging terwijl je praktijkervaring opdoet en een schat aan mogelijkheden ontsluit. Doe vandaag nog mee aan onze Online Cyber Security Cursus en begin aan een succesvolle en bevredigende cyberbeveiligingscarrière.

Meer lezen

Software testen

Quality Assurance (QA)

Doet de app wat het moet doen? Voldoet het aan de eisen van de klant? Naarmate softwareprojecten zich ontwikkelen en producten ingewikkelder worden, wordt testen ook een grotere uitdaging.

Binnenkort beschikbaar

Low / No code

Processen automatiseren

Ons vakgebied ziet steeds meer tools en frameworks om infrastructuur en processen te bouwen zonder ook maar één regel code te schrijven. Het helpt om een beetje te weten wat er onder de motorkap gebeurt, zelfs als je die dingen niet zelf hoeft te schrijven.

Binnenkort beschikbaar

Data Science

Analyse & Engineering

Data science is het werken met gegevens. Gegevens moeten worden opgeslagen, opgevraagd, geanalyseerd en getransformeerd.

Binnenkort beschikbaar
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner
bouw je eigen

Tech Academie

Wij bieden omscholingsprogramma's (traineeships) en bijscholingsprogramma's (leven lang leren) in bijna alles wat een modern techbedrijf nodig heeft. De traineeships komen met een basis van soft-skills training, samenwerkingsvaardigheden en SCRUM-certificering en een overzicht van de hele IT-industrie waar uw kandidaten leren hoe computers en netwerken werken, bijvoorbeeld. De rest van de cursussen hebben we onderverdeeld in deze zes majors: Software Engineering, Cybersecurity, DevSecOps, Data Science, Software Testing en Low & No Code.

Onze studietrajecten vormen de bouwstenen van wat wij uw organisatie kunnen bieden: uw eigen tech academy.

Bespreek het met ons!