Cybersecurity

Cybersecurity

Cursussen

Hieronder staan enkele van onze gestandaardiseerde cursussen met betrekking tot deze studierichting. We kunnen ook samen cursussen op maat maken. Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

90
Dagen
Junior

Gecertificeerd Cyberveiligheid Bootcamp Async

Cursus Overzicht

Ontdek de toekomst van cyberbeveiliging met ons meeslepende deeltijd online Cyber Security Bootcamp. Ons programma is ontworpen voor de moderne leerling en combineert live lessen, zelfstudie en 24/7 toegang tot de instructeur voor een uitgebreide en flexibele leerervaring.

Lees verder

Over

Cybersecurity

Veel organisaties worstelen met de invoering van cyberbeveiliging. Wie moeten ze aannemen? Hoe moet hun functie eruit zien? Hoe kan cyberbeveiligingspersoneel meer waarde toevoegen aan onze organisatie, onze producten? Aanwerving voor cyberbeveiliging is moeilijk. Maar wij zijn er om u te helpen samen een sterk cyberbeveiligingsteam op te zetten en te laten groeien.

De major Cybersecurity omvat een solide basis van kennis van de aanvalsoppervlakken: computers, netwerken en hoe mensen en organisaties deze gebruiken. Managementvaardigheden in dit programma bereiden kandidaten voor op een baan in verandermanagement om organisaties te helpen beveiliging op de agenda te zetten en beveiligingsprotocollen in te voeren in alle divisies en processen in de organisatie. De harde vaardigheden die wij in deze programma's aanleren, bereiden kandidaten voor op een baan als gecertificeerd penetratietester.

De Cybersecurity traineeships beginnen met een solide basis van SCRUM en het Cybersecurity vakgebied in het algemeen om uw kandidaten voor te bereiden op succes. Daarna trainen we hard skills en soft skills in red-team, blue-team scenario's en werken we ons een weg door alles wat nodig is om een waardevolle cybersecurity professional in uw organisatie te worden. Het is allemaal erg praktijkgericht, zelfs de training in soft skills.

Mogelijke certificaten

SCRUM, CompTIA Security+, CompTIA Pentest+, BTL, CISSP... en nog veel meer!

examen

Assessments

Gedurende de hele cursus worden modules afgesloten met assessments en soms examens (bijvoorbeeld voor de certificeringen). Als werkgever krijg je inzicht in de vorderingen van de kandidaten, hoewel docenten sommige persoonlijke informatie kunnen redigeren of afschermen omwille van de privacy van de kandidaat.

word partner
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner
wat komt hierna?

Expertiseprogramma's

Tijdens hun werk kunnen kandidaten verder groeien in onze bijscholingsprogramma's en analisten of first responders worden in het SOC van uw organisatie, beveiligingsadviseur, Chief Security Officer (CSO) of Certified Ethical Hacker. Samen met onze partner, Kynaontwikkelen we deze materialen naar behoefte, zodat we kunnen rekenen op voortdurend onderhoud en verbeteringen van de cursussen.

word partner

Hybride klaslokalen

Alle cursussen worden in hybride vorm gegeven, wat betekent dat kandidaten naar ons klaslokaal kunnen komen of online kunnen studeren. Sommige projecten of samenwerkingsoefeningen kunnen vereisen dat studenten op locatie komen. Als werkgever heb je misschien liever dat kandidaten online of op locatie studeren, dus laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

Plan en telefoongesprek