Cyberbeveiliging stage

Cyberbeveiliging stage

Cursussen

Hieronder staan enkele van onze gestandaardiseerde cursussen met betrekking tot deze studierichting. We kunnen ook samen cursussen op maat maken. Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

90
Dagen
Junior

Gecertificeerd Cyberveiligheid Bootcamp Async

Cursus Overzicht

Ontdek de toekomst van cyberbeveiliging met ons meeslepende deeltijd online Cyber Security Bootcamp. Ons programma is ontworpen voor de moderne leerling en combineert live lessen, zelfstudie en 24/7 toegang tot de instructeur voor een uitgebreide en flexibele leerervaring.

Lees verder

Over

Cyberbeveiliging stage

Ben jij een jonge professional op zoek naar een toekomstbestendige carrière in Cyber? Zoek niet verder! Ons uitgebreide Cyber Traineeship programma is ontworpen om absolute beginners te nemen en hen in minder dan 3 maanden om te vormen tot job-ready cybersecurity experts.

Onze Cybersecurity major biedt een solide basis van kennis, die aanval oppervlakken zoals computers, netwerken, en hoe mensen en organisaties gebruiken ze. Bovendien rust ons programma kandidaten uit met managementvaardigheden om veranderingen aan te sturen en ervoor te zorgen dat beveiligingsprotocollen worden geïntegreerd in alle divisies en processen binnen de organisatie.

De traineeships beginnen met een diepgaande introductie in SCRUM en het Cybersecurity veld, om kandidaten klaar te stomen voor succes. Van daaruit bieden we hands-on training in zowel harde vaardigheden, zoals gecertificeerde penetratietesten, als zachte vaardigheden door middel van red-team en blue-team scenario's. Onze holistische aanpak zorgt ervoor dat kandidaten waardevolle cybersecurity professionals worden die effectief kunnen bijdragen aan uw organisatie.

Ervaar een echt meeslepend leertraject waar praktijk voorop staat, zelfs in onze soft-skills training. Doe vandaag nog mee aan ons Cyber Traineeship en begin aan een traject om een aanwinst van onschatbare waarde te worden in de wereld van cyberbeveiliging.

Mogelijke certificaten

SCRUM, CompTIA Security+, CompTIA Pentest+, en nog veel meer.

examen

Assessments

Gedurende de hele cursus worden modules afgesloten met assessments en soms examens (bijvoorbeeld voor de certificeringen). Als werkgever krijg je inzicht in de vorderingen van de kandidaten, hoewel docenten sommige persoonlijke informatie kunnen redigeren of afschermen omwille van de privacy van de kandidaat.

word partner
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner
wat komt hierna?

Expertiseprogramma's

Tijdens hun werk kunnen kandidaten verder groeien in onze bijscholingsprogramma's en analisten of first responders worden in het SOC van uw organisatie, beveiligingsadviseur, Chief Security Officer (CSO) of Certified Ethical Hacker. Samen met onze partner, Kynaontwikkelen we deze materialen naar behoefte, zodat we kunnen rekenen op voortdurend onderhoud en verbeteringen van de cursussen.

word partner

Hybride klaslokalen

Alle cursussen worden in hybride vorm gegeven, wat betekent dat kandidaten naar ons klaslokaal kunnen komen of online kunnen studeren. Sommige projecten of samenwerkingsoefeningen kunnen vereisen dat studenten op locatie komen. Als werkgever heb je misschien liever dat kandidaten online of op locatie studeren, dus laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

Plan en telefoongesprek