Beginner

Full-Stack Javascript & Python Academie

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een lonende carrière in de techniek? Met ons intensieve bootcamp van 10 weken doe je de vaardigheden en kennis op die je nodig hebt om softwareontwikkelaar of ondernemer te worden.

Tijdens deze fulltime cursus leer je full-stack applicaties te schrijven in Javascript en Python, de meest gebruikte programmeertalen door programmeurs wereldwijd. Je leert ook cutting-edge en in-demand technologieën, tools en benaderingen die ontwikkelteams over de hele wereld graag willen implementeren. Als nieuwe ontwikkelaar in het team breng je deze kennis en vaardigheden in, waardoor je een waardevolle aanwinst bent voor elk bedrijf.

Aan het einde van deze cursus ben je in staat om full-stack applicaties te maken met de technologieën waar de markt het meest om vraagt. Met onze Job Readiness Guarantee kun je erop vertrouwen dat je klaar bent om aan de slag te gaan en je technische carrière te starten. Laat je niet tegenhouden door een gebrek aan ervaring of vaardigheden. Doe mee aan ons bootcamp en ontgrendel vandaag nog je potentieel als softwareontwikkelaar of ondernemer.

Begin aan een transformerende reis met ons uitgebreide bootcamp voor €10.000. We begrijpen hoe belangrijk het is om in je opleiding te investeren en daarom hebben we een baangarantiemodel ontworpen om de financiële verplichting te verlichten.

Als je wordt toegelaten tot ons programma, hoef je maar 50% vooruit te betalen, zodat je je kunt concentreren op je leerervaring. De resterende 50% betaal je pas als je binnen 5 maanden na je afstuderen een baan hebt gevonden. Wij geloven in je succes en als je om wat voor reden dan ook geen werk vindt binnen deze periode, schelden we het resterende bedrag kwijt. Jouw carrièredoelen zijn onze prioriteit en onze toewijding aan jouw succes is onwrikbaar.

Investeer verstandig in je opleiding en laat je carrièreaspiraties floreren met ons baangarantiemodel.

Beginner
niveau
45
dagen
Ter plaatse of online
360
uren
Voltijds
Deeltijd
Codaisseur
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

HTML & Git
CSS
Moderne Javascript syntaxis
Functioneel Javascript
React en Redux
Authenticatie met JWT
Databases & REST API's
Continuous Integration (CI)
Backend autorisatie
Python

HTML & Git

HTML is de meest elementaire bouwsteen van het web. Het definieert de betekenis en structuur van webinhoud. Je leert ook Git gebruiken, een versiebeheersysteem dat is ontworpen om alles van kleine tot zeer grote projecten snel en efficiënt af te handelen, en begint vanaf dag 1 samen te werken met je klasgenoten en ontwikkelaars.

CSS

HTML zorgt voor de structuur van een webpagina, terwijl CSS ervoor zorgt dat deze er op een bepaalde manier uitziet en aanvoelt. Leer geavanceerde stylesheets te maken voor een fraai uiterlijk, UX en toegankelijkheid. CSS bevat typografie, lay-out, animatie en kleuren.

Moderne Javascript syntaxis

Modern Javascript is een levend, ademend iets. Elke dag komen er nieuwe tools en geweldige functies uit! Blijf op de hoogte van de nieuwste ingebouwde functies zoals spreiding, destructurering en template literals. Onze cursus geeft je alle cutting-edge kennis, inclusief alle tools die zijn gemaakt nadat deze beschrijving is geschreven.

Functioneel Javascript

Je leert hoe je modern en functioneel Javascript gebruikt bij het schrijven van algoritmen met behulp van pure functies en onveranderlijke data om ervoor te zorgen dat er geen neveneffecten zijn in je code. Geen neveneffecten betekent minder bugs.

React en Redux

Een schaalbare applicatie heeft een architectuurstrategie nodig. Leer uw kennis van Redux te combineren met React en een globale Redux-winkel te integreren in uw React-app. Je leert ook werken met selectors, action creators en meer.

Authenticatie met JWT

Kun je onze website hacken? Hoe krijg je toegang tot beschermde bronnen vanuit een API? Leer over authenticatie, JWT (JSON Web Tokens) en voeg beveiliging toe aan je app!

Databases & REST API's

Wilt u niet al uw gegevens kwijt als uw app crasht? Moet u grote hoeveelheden informatie in de loop van de tijd verzamelen? Wil je je gegevens performant delen met gebruikers over de hele wereld? Dan heb je databases nodig! In deze bootcamp richten we ons op HTTP en netwerken, front-end/backend architectuur, het maken van een REST API (server), relationele databases en PostgreSQL, het ontwerpen van een datamodel, relaties, migraties, en het verbinden van een webserver met een database.

Continuous Integration (CI)

Continuous Integration (CI) is een geautomatiseerd proces dat ontwikkelingsteams helpt om continu software op te leveren.

Backend autorisatie

Mogen de gebruikers van uw App doen wat ze proberen te doen? Het is tijd om ervoor te zorgen dat alleen degenen met een beheerdersrol toegang krijgen tot uw bedieningspaneel. Je behandelt Authenticatie API's en hoe je token-gebaseerde login systemen bouwt met behulp van JWT.

Python

Python is een gemakkelijk te gebruiken programmeertaal die op de meeste systemen is geïnstalleerd. Bovendien biedt het Python-ecosysteem een overvloed aan bibliotheken die kunnen worden geïmporteerd om bijna alles te doen wat je je kunt voorstellen, van beveiliging tot data science tot beeldherkenning en deep learning AI.

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën een carrière in de techniek nooit in de weg mogen staan. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met een toonaangevende organisatie om financieringsopties te bieden voor onze studenten. Bij TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

👥 Community:
Je maakt deel uit van ons levendige online leerplatform Kyna. Kyna is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderwijservaring en is de plek waar je begint aan deze spannende educatieve reis. Kyna is meer dan alleen een platform; het is uw ultieme leerplein. Het is ontworpen om onderwijs leuk te maken, nieuwsgierigheid te stimuleren en je in contact te brengen met medeleerlingen. Bereid jezelf voor op een dynamische carrière in Tech.


Software Engineering

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Onze academie is ontworpen voor beginners zoals jij. In slechts 10 weken bereiden we je voor op je eerste baan in de techniek, zelfs als je geen codeerervaring hebt.

Ons curriculum is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat kandidaten kunnen instappen zonder enige voorkennis van coderen. In de loop der jaren heeft deze cursus bijna 800 junior ontwikkelaars op weg geholpen in hun carrière. We werken ons programma voortdurend bij om de steeds veranderende eisen van moderne webontwikkeling voor te blijven.

We werken met een reeks freelance en in-house experts uit de industrie die jarenlange praktische ervaring en expertise inbrengen in ons programma. Onze docenten zijn ook freelance softwareontwikkelaars, wat betekent dat ze up-to-date blijven met de nieuwste kennis en knowhow. Met hun begeleiding en mentorschap krijg je praktische vaardigheden die je onmiddellijk kunt toepassen in de echte wereld. Of je nu van carrière wilt veranderen of een nieuwe carrière wilt starten, onze academie is de perfecte plek om te beginnen. Word vandaag nog lid en zet de eerste stap naar een lonende carrière in softwareontwikkeling.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Het Codaisseur Full-Stack Web Development certificaat is een bekende prestatie in de lokale tech industrie. Het laat zien dat afgestudeerden goed op weg zijn om professionele ontwikkelaars te worden en dat ze zelf en in teamverband functierijke applicaties kunnen bouwen.

Het cursusmateriaal wordt online verstrekt en blijft tot ten minste zes maanden na de cursus beschikbaar.
Studenten die de cursus niet halen, mogen noodzakelijke onderdelen van de cursus een tweede keer doen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer de examens via externe partners worden overgedaan.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Beginner

Beginner Javascript Bootcamp

Of je nu wat meer wilt weten over programmeren of je carrière een nieuwe wending wilt geven, dit is de beste basis om mee te beginnen. Aan het einde van deze bootcamp kun je een eenvoudige full-stack app maken met Javascript.

Meer lezen
5
Dagen
Gevorderden

React Basics Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om moderne webapplicaties te bouwen met cutting-edge tech! Aan het einde van deze bootcamp ben je in staat om schaalbare, rijke applicaties te maken met React. React is een front-end framework waarmee je applicaties kunt bouwen voor het web, mobiele apparaten en desktops.

Meer lezen
5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

We behandelen het hele backend-ontwikkelingsproces: van het opzetten van de database en het modelleren van uw gegevens tot het definiëren van eindpunten en de interactie met en het testen van uw server. Aan het einde van deze bootcamp zul je de basisbeginselen van databases en het genereren van tabellen begrijpen en weten hoe je deze tabellen kunt gebruiken.

Meer lezen