Beginner

Full-Stack Javascript Academie

Tijdens deze fulltime cursus van 8 weken leren kandidaten full-stack applicaties te schrijven in Javascript, de meest gebruikte programmeertaal door programmeurs overal ter wereld. De cursisten leren geavanceerde en veelgevraagde technologieën, tools en benaderingen die ontwikkelteams over de hele wereld willen implementeren, maar waar soms de ervaring of capaciteit voor ontbreekt. Als nieuwe ontwikkelaars in het team zullen zij deze kennis en vaardigheden inbrengen. Tegen het einde van deze cursus zullen ze in staat zijn om full-stack applicaties te maken met behulp van de technologieën die het meest gevraagd worden door de markt.

De cursus is oorspronkelijk ontwikkeld door ons team in Codaisseur, de #1 Code Academy in Nederland.

Beginner
niveau
40
dagen
320
uren
Codaisseur
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

HTML & Git
CSS
Moderne Javascript syntaxis
Functioneel Javascript
React en Redux
Authenticatie met JWT
Databases & REST API's
Continuous Integration (CI)
Backend autorisatie

HTML & Git

HTML is de meest elementaire bouwsteen van het web. Het definieert de betekenis en structuur van webinhoud. Je leert ook Git gebruiken, een versiebeheersysteem dat is ontworpen om alles van kleine tot zeer grote projecten snel en efficiënt af te handelen, en begint vanaf dag 1 samen te werken met je klasgenoten en ontwikkelaars.

CSS

HTML zorgt voor de structuur van een webpagina, terwijl CSS ervoor zorgt dat deze er op een bepaalde manier uitziet en aanvoelt. Leer geavanceerde stylesheets te maken voor een fraai uiterlijk, UX en toegankelijkheid. CSS bevat typografie, lay-out, animatie en kleuren.

Moderne Javascript syntaxis

Modern Javascript is een levend, ademend iets. Elke dag komen er nieuwe tools en geweldige functies uit! Blijf op de hoogte van de nieuwste ingebouwde functies zoals spreiding, destructurering en template literals. Onze cursus geeft je alle cutting-edge kennis, inclusief alle tools die zijn gemaakt nadat deze beschrijving is geschreven.

Functioneel Javascript

Je leert hoe je modern en functioneel Javascript gebruikt bij het schrijven van algoritmen met behulp van pure functies en onveranderlijke data om ervoor te zorgen dat er geen neveneffecten zijn in je code. Geen neveneffecten betekent minder bugs.

React en Redux

Een schaalbare applicatie heeft een architectuurstrategie nodig. Leer uw kennis van Redux te combineren met React en een globale Redux-winkel te integreren in uw React-app. Je leert ook werken met selectors, action creators en meer.

Authenticatie met JWT

Kun je onze website hacken? Hoe krijg je toegang tot beschermde bronnen vanuit een API? Leer over authenticatie, JWT (JSON Web Tokens) en voeg beveiliging toe aan je app!

Databases & REST API's

Wilt u niet al uw gegevens kwijt als uw app crasht? Moet u grote hoeveelheden informatie in de loop van de tijd verzamelen? Wil je je gegevens performant delen met gebruikers over de hele wereld? Dan heb je databases nodig! In deze bootcamp richten we ons op HTTP en netwerken, front-end/backend architectuur, het maken van een REST API (server), relationele databases en PostgreSQL, het ontwerpen van een datamodel, relaties, migraties, en het verbinden van een webserver met een database.

Continuous Integration (CI)

Continuous Integration (CI) is een geautomatiseerd proces dat ontwikkelingsteams helpt om continu software op te leveren.

Backend autorisatie

Mogen de gebruikers van uw App doen wat ze proberen te doen? Het is tijd om ervoor te zorgen dat alleen degenen met een beheerdersrol toegang krijgen tot uw bedieningspaneel. Je behandelt Authenticatie API's en hoe je token-gebaseerde login systemen bouwt met behulp van JWT.

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

27

Mar 2023

Full-Stack Javascript Academie

Hybride cursus die eindigt op:

26 mei 2023

Lessen van:

9:30 uur
naar
17:00 uur
€ 7.495,00 EUR
€ 6.249,00 EUR
binnenkort sluiten

Leeradviseur

Onze Learning Advisors zijn er om professionele begeleiding te bieden. Bel ons als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste curriculum of de juiste financieringsoptie.

Gesprek plannen
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze Academy is bedoeld om junioren op te leiden voor hun eerste baan in ontwikkeling. Het curriculum is zo opgebouwd dat kandidaten kunnen instappen zonder voorafgaande coderingservaring. Deze cursus heeft in de loop der jaren bijna 600 junior ontwikkelaars voortgebracht en wordt voortdurend bijgewerkt en geüpgraded om te voldoen aan de steeds hogere eisen van moderne webontwikkeling.

Beurzen

Techmongers kondigt met trots aan dat we 10 studiebeurzen beschikbaar hebben voor de komende startdata. Een beurs biedt u een korting van 2.000 euro op het cursusgeld.
Wij geloven dat toegang tot kwalitatieve training en onderwijs, gecombineerd met de ontwikkeling van essentiële soft skills, de sleutel is tot het slechten van de systemische barrières die individuen verhinderen economische integratie te bereiken. Onze benadering van het bevorderen van gendergelijkheid en economische kansen richt zich op het in staat stellen van vrouwen, transgenders, non-binairen en gender non-conformen om banen van goede kwaliteit in de technologie- en cyberbeveiligingsindustrieën veilig te stellen.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Het Codaisseur Full-Stack Web Development certificaat is een bekende prestatie in de lokale tech industrie. Het laat zien dat afgestudeerden goed op weg zijn om professionele ontwikkelaars te worden en dat ze zelf en in teamverband functierijke applicaties kunnen bouwen.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Beginner

Beginner Javascript Bootcamp

Of je nu wat meer wilt weten over programmeren of je carrière een nieuwe wending wilt geven, dit is de beste basis om mee te beginnen. Aan het einde van deze bootcamp kun je een eenvoudige full-stack app maken met Javascript.

Meer lezen
5
Dagen
Gevorderden

React Basics Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om moderne webapplicaties te bouwen met cutting-edge tech! Aan het einde van deze bootcamp ben je in staat om schaalbare, rijke applicaties te maken met React. React is een front-end framework waarmee je applicaties kunt bouwen voor het web, mobiele apparaten en desktops.

Meer lezen
5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

We behandelen het hele backend-ontwikkelingsproces: van het opzetten van de database en het modelleren van uw gegevens tot het definiëren van eindpunten en de interactie met en het testen van uw server. Aan het einde van deze bootcamp zul je de basisbeginselen van databases en het genereren van tabellen begrijpen en weten hoe je deze tabellen kunt gebruiken.

Meer lezen