DevOps & DevSecOps

DevOps & DevSecOps

Cursussen

Hieronder staan enkele van onze gestandaardiseerde cursussen met betrekking tot deze studierichting. We kunnen ook samen cursussen op maat maken. Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

42
Dagen
Senior

Technisch Leiderschap: "De CTO Cursus"

Lees verder
5
Dagen
Gevorderden

Cybersecurity en Ethisch Hacken

Cursus Overzicht

Deze cursus is een praktijkgerichte inleiding tot Ethical Hacking die een reeks onderwerpen en tools behandelt die een Ethical Hacker moet kennen.

Lees verder

Over

DevOps & DevSecOps

Bij DevOps combineren we software engineering, het bouwen van software, en IT operations, het beheren van de IT-infrastructuur. Door deze twee te combineren, creëren we iets dat we infrastructure as code noemen: softwareprogramma's die onze IT-infrastructuur opzetten, bewaken en beheren. DevOps richt zich op het bouwen van solide systemen om de continuïteit van diensten te waarborgen. DevSecOps gaat een stap verder en richt zich ook op beveiliging.

De DevOps en DevSecOps traineeships bieden een basis met SCRUM en de basis van IT operations en cybersecurity om uw kandidaten optimaal voor te bereiden en klaar te stomen voor succes. Bij elke stap onderweg richten we ons op best practices in IT operations en security en hoe je veelvoorkomende aansprakelijkheden en onzekerheden weg kunt automatiseren. Daarna trainen we harde en zachte vaardigheden in red-team/blue-team scenario's om ongebruikelijke problemen en onverwachte problemen op te sporen. De cursus is zeer hands-on, zelfs de soft-skills training.

Mogelijke certificaten

SCRUM®, CompTIA Security+, Linux+, en diverse cloud provider certificaten.

examen

Assessments

Gedurende de hele cursus worden modules afgesloten met assessments en soms examens (bijvoorbeeld voor de certificeringen). Als werkgever krijg je inzicht in de vorderingen van de kandidaten, hoewel docenten sommige persoonlijke informatie kunnen redigeren of afschermen omwille van de privacy van de kandidaat.

word partner
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner
wat komt hierna?

Expertiseprogramma's

On the job kunnen kandidaten verder groeien in onze up-skill programma's en gecertificeerde cloud engineers, analisten of first responders worden in het SOC van uw organisatie, Security Advisor, Chief Security Officer (CSO), of Certified Ethical Hacker. Samen met onze partner Kyna ontwikkelen we deze materialen naar behoefte, zodat we kunnen rekenen op voortdurend onderhoud en verbeteringen van de cursussen.

word partner

Hybride klaslokalen

Alle cursussen worden in hybride vorm gegeven, wat betekent dat kandidaten naar ons klaslokaal kunnen komen of online kunnen studeren. Sommige projecten of samenwerkingsoefeningen kunnen vereisen dat studenten op locatie komen. Als werkgever heb je misschien liever dat kandidaten online of op locatie studeren, dus laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

Plan en telefoongesprek