Junior

Gecertificeerd Cyberveiligheid Bootcamp Async

In het steeds veranderende landschap van cyberbeveiliging is het van het grootste belang om digitale systemen, netwerken en gegevens te beschermen tegen cyberbedreigingen. Ons asynchrone Cyber Security Bootcamp is ontworpen om je uit te rusten met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te gedijen in deze dynamische branche. Ontdek de kracht van flexibel leren, internationale certificering en toepassing in de praktijk terwijl je je verdiept in de spannende wereld van cyberbeveiliging.

Programmaoverzicht:

Start op elk moment: U hoeft niet te wachten op toekomstige startdata; sluit u aan en begin uw leerreis wanneer het u uitkomt.
Certificering: Behaal de wereldwijd erkende Blue Team Level 1 certificering voor Security Fundamentals, Phishing Analysis, Digital Forensics, Threat Intelligence, SIEM, Incident Response en Exam Preparation.
Goedkeuring Ministerie van Defensie: Ons curriculum is officieel goedgekeurd door het Nederlandse Ministerie van Defensie, waardoor de relevantie en geavanceerdheid ervan gegarandeerd zijn.
Flexibel rooster: Als je momenteel een baan hebt, geen zorgen! Besteed zo veel of zo weinig tijd als nodig is aan ons Cyber Bootcamp. Ons toegewijde team zal regelmatig check-ins plannen om ervoor te zorgen dat u vooruitgang boekt en de ondersteuning krijgt die u nodig hebt.

Uitgebreide ondersteuning:

  • Live lezingen en workshops: Maak kennis met dynamische live lezingen, hands-on workshops en directe toegang tot ervaren docenten, instructeurs en Cyber-specialisten.
  • 24-uurs ondersteuning voor eindexamen: Ontvang 24 uur per dag hulp om te zorgen dat je slaagt voor je eindexamen.
  • Inloopspreekuren: Werk samen met andere studenten en Cyber-experts om uitdagingen te bespreken en inzichten te delen.Junior
niveau
90
dagen
Online
500
uren
Voltijds
Deeltijd
BLT1
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

Computers & netwerken
Penetratie testen
(Kali) Linux
(Ethisch) Hacken
Blauw Team - Lees Team Training
SIEMs
Beheer van veranderingen
Social Engineering
SOC-opleiding

Computers & netwerken

Leer hoe computers werken en hoe ze verbonden zijn via computernetwerken, waarvan het grootste netwerk het internet is. Al snel zul je begrijpen wat zaken als CPU, geheugen, ethernet, ARP en IP eigenlijk betekenen.

Penetratie testen

Penetratietesters zijn in feite hackers die gemachtigd zijn om dingen te hacken. Het doel is zwakke plekken in systemen te vinden, zodat ze kunnen worden gepatcht voordat kwaadwillende aanvallers ze vinden.

(Kali) Linux

Linux is, net als Windows of MacOS, een besturingssysteem (OS). En een heel gewoon! Veel van de apparaten die je dagelijks gebruikt draaien Linux, te beginnen met bijna elke webserver op het internet en bijvoorbeeld - dichter bij huis - je smart TV. Kali Linux is een speciale distributie van Linux, boordevol cyberbeveiligingstools.

(Ethisch) Hacken

Hacken is illegaal in het wild, maar in deze cursus zullen we hacken in een gesloten labomgeving. Door zelf de hacking-doelen te doorlopen begrijpt u hoe echte hacks werken en bent u de echte hackers een paar stappen voor.

Blauw Team - Lees Team Training

Het uitvoeren van levensechte experimenten, hackingwedstrijden en testscenario's op IT-infrastructuur helpt organisaties zwakke plekken in hun systemen te vinden. Blue Team beschermt de activa van de organisatie terwijl Red Team aanvalt.

SIEMs

SIEM staat voor Beveiligingsinformatie en gebeurtenissenbeheer. Het is een instrument dat organisaties helpt bij het detecteren, analyseren en reageren op beveiligingsrisico's wanneer deze zich voordoen.

Beheer van veranderingen

Verandering is noodzakelijk, maar organisaties, en de mensen daarin, zijn vaak vastgeroest of zich niet bewust van de noodzakelijke veranderingen die zij moeten doorvoeren om zich aan te passen aan nieuwe situaties om hen heen. Veranderingsmanagement is nodig om mensen bewust te maken van de noodzakelijke veranderingen en hen te helpen deze aan te nemen.

Social Engineering

Social engineering is bijvoorbeeld hoe hackers mensen zo manipuleren dat ze in hun bedrog trappen. Bekende voorbeelden van social engineering zijn shoulder surfing, phishing, vishing en whaling. Nee, dit is geen nautische cursus. Het is een beveiligingscursus!

SOC-opleiding

Een Security Operations Center (SOC) is waar organisaties beveiligingsrisico's bewaken en analyseren. SOC's hebben mensen en processen om toezicht te houden en op te treden wanneer de beveiliging wordt geschonden.

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën een carrière in de techniek nooit in de weg mogen staan. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met een toonaangevende organisatie om financieringsopties te bieden voor onze studenten. Bij TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

👥 Community:
Je maakt deel uit van ons levendige online leerplatform Kyna. Kyna is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderwijservaring en is de plek waar je begint aan deze spannende educatieve reis. Kyna is meer dan alleen een platform; het is uw ultieme leerplein. Het is ontworpen om onderwijs leuk te maken, nieuwsgierigheid te stimuleren en je in contact te brengen met medeleerlingen. Bereid jezelf voor op een dynamische carrière in Tech.


Cybersecurity

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Carrière switchers

Ben je op zoek naar iets totaal nieuws in de IT-sector? Dan is dit misschien iets voor jou! Er is geen technische achtergrond vereist en de cursus is ontworpen om je in 12 weken van absolute beginner tot professioneel niveau te brengen.

Ondernemers

Een groeiende markt betekent zakelijke kansen! Krijg alle relevante kennis om uw eigen bedrijf te starten of gebruik het om uw huidige bedrijf te beschermen!

Up-skillers

Wilt u uw technische kennis uitbreiden door solide Cybersecurity-vaardigheden aan uw cv toe te voegen? Deze cursus rondt uw professionele profiel af.

Afgestudeerden

Net klaar met je studie en op zoek naar een opstapje naar cybersecurity? Deze praktijkgerichte cursus biedt u alle essentiële vaardigheden om vanaf dag 1 effectief te zijn.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Nu cyberbeveiliging steeds urgenter wordt, is er ook steeds meer behoefte aan talent met de juiste vaardigheden. Wereldwijd wordt het tekort aan cyberbeveiligingsprofessionals geschat op bijna 3 miljoen. De vacatures variëren van zeer technische functies zoals Network Security Engineer tot meer op consultancy gebaseerde functies zoals Cybersecurity Strategist. Al deze functies vereisen diepgaande kennis van cyberbeveiliging en praktische vaardigheden.

Het cursusmateriaal wordt online verstrekt en blijft tot ten minste zes maanden na de cursus beschikbaar.
Studenten die de cursus niet halen, mogen noodzakelijke onderdelen van de cursus een tweede keer doen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer de examens via externe partners worden overgedaan.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Gevorderden

Cybersecurity en Ethisch Hacken

Deze cursus is een inleiding tot Cybersecurity die een reeks onderwerpen en tools behandelt die een Ethical Hacker moet kennen. De cursus is deels theorie, maar vooral een hands-on ervaring die de studenten klaarstoomt voor succes wanneer ze het geleerde in hun werk moeten toepassen.

Meer lezen
42
Dagen
Senior

Technisch Leiderschap: "De CTO Cursus"

Deze cursus is een uniek technisch leiderschapsprogramma dat tot doel heeft senior IT-professionals te helpen de ultieme volgende stap in hun carrière te zetten. Een Chief Technical Officer (CTO) is een senior executive die verantwoordelijk is voor de technische richting en strategie van een organisatie. Technische leiders hebben meestal een sterke technische achtergrond en zijn verantwoordelijk voor het toezicht op de technische aspecten van de producten, diensten en activiteiten van de organisatie.

Zoals u zult merken uit de ervaring van uw docenten, kunnen de achtergronden en specifieke verantwoordelijkheden van een CTO variëren afhankelijk van de organisatie, maar in het algemeen is een CTO verantwoordelijk voor de technische visie, richting en uitvoering van een organisatie, zijn zij de hoofdarchitect van de technologie van de organisatie en zijn zij een belangrijk lid van het leiderschapsteam.

Meer lezen