Beginner

Front-End JavaScript Academie

In slechts 20 dagen duikt onze intensieve Front End cursus, een integraal onderdeel van ons uitgebreide full-stack programma, diep in de wereld van front-end webontwikkeling. Deze meeslepende ervaring is ontworpen om deelnemers uit te rusten met essentiële vaardigheden in HTML, CSS, JavaScript, responsive design en vaardigheid in toonaangevende front-end frameworks zoals React en Vue.

Tijdens dit dynamische programma leren studenten de kunst van het maken van visueel verbluffende en zeer functionele websites en applicaties. Het curriculum legt sterk de nadruk op het naadloos aanpassen van deze creaties aan verschillende apparaten en platforms, zodat een superieure gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

Naast de grondbeginselen verkennen de deelnemers geavanceerde technologieën en tools waar momenteel veel vraag naar is binnen ontwikkelteams. Deze vooruitstrevende aanpak zorgt ervoor dat onze studenten niet alleen gelijke tred houden met trends in de sector, maar ook uitgroeien tot hoogopgeleide professionals die klaar zijn om een onmiddellijke impact te hebben in hun carrière.

Of je nu Front-end softwareontwikkelaar of ondernemer in de technische sector wilt worden, onze 20-daagse cursus biedt je een snelle manier om de expertise en het zelfvertrouwen te verwerven die nodig zijn om uit te blinken in het snel veranderende digitale landschap van vandaag.

Beginner
niveau
20
dagen
Ter plaatse of online
200
uren
Voltijds
Deeltijd
Codaisseur
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

HTML & Git
CSS
Moderne Javascript syntaxis
Functioneel Javascript
React en Redux
React Basis
Projectbeheer

HTML & Git

HTML is de meest elementaire bouwsteen van het web. Het definieert de betekenis en structuur van webinhoud. Je leert ook Git gebruiken, een versiebeheersysteem dat is ontworpen om alles van kleine tot zeer grote projecten snel en efficiënt af te handelen, en begint vanaf dag 1 samen te werken met je klasgenoten en ontwikkelaars.

CSS

HTML zorgt voor de structuur van een webpagina, terwijl CSS ervoor zorgt dat deze er op een bepaalde manier uitziet en aanvoelt. Leer geavanceerde stylesheets te maken voor een fraai uiterlijk, UX en toegankelijkheid. CSS bevat typografie, lay-out, animatie en kleuren.

Moderne Javascript syntaxis

Modern Javascript is een levend, ademend iets. Elke dag komen er nieuwe tools en geweldige functies uit! Blijf op de hoogte van de nieuwste ingebouwde functies zoals spreiding, destructurering en template literals. Onze cursus geeft je alle cutting-edge kennis, inclusief alle tools die zijn gemaakt nadat deze beschrijving is geschreven.

Functioneel Javascript

Je leert hoe je modern en functioneel Javascript gebruikt bij het schrijven van algoritmen met behulp van pure functies en onveranderlijke data om ervoor te zorgen dat er geen neveneffecten zijn in je code. Geen neveneffecten betekent minder bugs.

React en Redux

Een schaalbare applicatie heeft een architectuurstrategie nodig. Leer uw kennis van Redux te combineren met React en een globale Redux-winkel te integreren in uw React-app. Je leert ook werken met selectors, action creators en meer.

React Basis

React is misschien wel het populairste JavaScript-framework dat er momenteel is. Ontwikkeld in 2013 door Facebook ingenieurs, stelt het ontwikkelaars in staat om de volgende generatie webapplicaties te bouwen, inclusief mobiele. Geavanceerde single-page front-end applicaties zijn tegenwoordig erg in trek en jij leert hoe je die bouwt, vanaf nul! Je leert alles over props, je begrijpt hoe JSX werkt en hoe je functiecomponenten implementeert. Ontdek de schoonheid van een single page applicatie terwijl je verschillende applicaties bouwt met React!

Projectbeheer

Leer over de planning, uitvoering, monitoring en controle van een project om specifieke doelen en doelstellingen te bereiken. We richten ons op taken als budgettering, toewijzing van middelen en risicobeheer.

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën een carrière in de techniek nooit in de weg mogen staan. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met een toonaangevende organisatie om financieringsopties te bieden voor onze studenten. Bij TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

👥 Community:
Je maakt deel uit van ons levendige online leerplatform Kyna. Kyna is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderwijservaring en is de plek waar je begint aan deze spannende educatieve reis. Kyna is meer dan alleen een platform; het is uw ultieme leerplein. Het is ontworpen om onderwijs leuk te maken, nieuwsgierigheid te stimuleren en je in contact te brengen met medeleerlingen. Bereid jezelf voor op een dynamische carrière in Tech.


Software Engineering

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Onze academie is ontworpen voor beginners zoals jij.

Ons curriculum is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat kandidaten kunnen instappen zonder enige voorkennis van coderen. In de loop der jaren heeft deze cursus bijna 800 junior ontwikkelaars op weg geholpen in hun carrière. We werken ons programma voortdurend bij om de steeds veranderende eisen van moderne webontwikkeling voor te blijven.

We werken met een reeks freelance en in-house experts uit de industrie die jarenlange praktische ervaring en expertise inbrengen in ons programma. Onze docenten zijn ook freelance softwareontwikkelaars, wat betekent dat ze up-to-date blijven met de nieuwste kennis en knowhow. Met hun begeleiding en mentorschap krijg je praktische vaardigheden die je onmiddellijk kunt toepassen in de echte wereld. Of je nu van carrière wilt veranderen of een nieuwe carrière wilt starten, onze academie is de perfecte plek om te beginnen. Word vandaag nog lid en zet de eerste stap naar een lonende carrière in softwareontwikkeling.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Het Codaisseur Web Development certificaat is een bekende prestatie in de lokale tech industrie. Het toont aan dat afgestudeerden goed op weg zijn om professionele ontwikkelaars te worden en dat ze zelf en in teamverband functierijke applicaties kunnen bouwen.

Het cursusmateriaal wordt online verstrekt en blijft tot ten minste zes maanden na de cursus beschikbaar.
Studenten die de cursus niet halen, mogen noodzakelijke onderdelen van de cursus een tweede keer doen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer de examens via externe partners worden overgedaan.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Beginner

Beginner Javascript Bootcamp

Of je nu wat meer wilt weten over programmeren of je carrière een nieuwe wending wilt geven, dit is de beste basis om mee te beginnen. Aan het einde van deze bootcamp kun je een eenvoudige full-stack app maken met Javascript.

Meer lezen
45
Dagen
Beginner

Full-Stack Javascript & Python Academie

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een lonende carrière in de techniek? Met ons intensieve bootcamp van 10 weken doe je de vaardigheden en kennis op die je nodig hebt om softwareontwikkelaar of ondernemer te worden.

Tijdens deze fulltime cursus leer je full-stack applicaties te schrijven in Javascript en Python, de meest gebruikte programmeertalen door programmeurs wereldwijd. Je leert ook cutting-edge en in-demand technologieën, tools en benaderingen die ontwikkelteams over de hele wereld graag willen implementeren. Als nieuwe ontwikkelaar in het team breng je deze kennis en vaardigheden in, waardoor je een waardevolle aanwinst bent voor elk bedrijf.

Aan het einde van deze cursus ben je in staat om full-stack applicaties te maken met de technologieën waar de markt het meest om vraagt. Met onze Job Readiness Guarantee kun je erop vertrouwen dat je klaar bent om aan de slag te gaan en je technische carrière te starten. Laat je niet tegenhouden door een gebrek aan ervaring of vaardigheden. Doe mee aan ons bootcamp en ontgrendel vandaag nog je potentieel als softwareontwikkelaar of ondernemer.

Begin aan een transformerende reis met ons uitgebreide bootcamp voor €10.000. We begrijpen hoe belangrijk het is om in je opleiding te investeren en daarom hebben we een baangarantiemodel ontworpen om de financiële verplichting te verlichten.

Als je wordt toegelaten tot ons programma, hoef je maar 50% vooruit te betalen, zodat je je kunt concentreren op je leerervaring. De resterende 50% betaal je pas als je binnen 5 maanden na je afstuderen een baan hebt gevonden. Wij geloven in je succes en als je om wat voor reden dan ook geen werk vindt binnen deze periode, schelden we het resterende bedrag kwijt. Jouw carrièredoelen zijn onze prioriteit en onze toewijding aan jouw succes is onwrikbaar.

Investeer verstandig in je opleiding en laat je carrièreaspiraties floreren met ons baangarantiemodel.

Meer lezen