Software Engineering

Software Engineering

Cursussen

Hieronder staan enkele van onze gestandaardiseerde cursussen met betrekking tot deze studierichting. We kunnen ook samen cursussen op maat maken. Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

5
Dagen
Beginner

Beginner Javascript Bootcamp

Lees verder
5
Dagen
Gevorderden

React Basics Bootcamp

Lees verder
5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

Lees verder
5
Dagen
Gevorderden

Advanced React & Redux State Management Bootcamp

Lees verder
45
Dagen
Beginner

Full-Stack Javascript & Python Academie

Full stack Javascript en Python

Lees verder
42
Dagen
Senior

Technisch Leiderschap: "De CTO Cursus"

Lees verder

Over

Software Engineering

Binnen de studierichting Software Engineering creëren we traineeships voor organisaties die behoefte hebben aan softwareontwikkelaars. De kern van deze opleiding is gebouwd bovenop de bekroonde Codaisseur® Code Academy. We beginnen met een solide basis van SCRUM en het bouwen van webapps. Een kerndoel van onze cursussen is dat kandidaten klaar zijn om schone, leesbare code te schrijven die goed presteert. We oefenen code reviews, test-driven development (TDD), integratietesten en pair-programming om professionele ontwikkelaars te worden.

De kandidaten bouwen moderne front-ends met React of Vue. Back-end REST API's worden gebouwd met Python met FastAPI en SQLAlchemy op PostgreSQL databases voor persistentie. Na de eerste vijf weken bouwen de studenten alleen projecten en testen ze samen hun eigen en elkaars applicaties en presenteren ze hun oplossingen voor een publiek. Hiermee wordt de eerste fase van het programma afgesloten.

Daarna gaan we verder in fase twee van de cursus, waarin de kandidaten een reeks op maat gemaakte onderwerpen doorlopen op basis van de behoeften van jullie organisatie. Deze onderwerpen kunnen andere programmeertalen omvatten, zoals C# of Java, of technologieën en design patterns, zoals GraphQL, MVC, NoSQL-databases, enz.

Na de eerste stages kunnen kandidaten een loopbaan beginnen als bijvoorbeeld front-end of back-end webontwikkelaar, technical support engineers of mobiele app-ontwikkelaar.

Mogelijke certificaten

SCRUM, Codaisseur, en meer zijn beschikbaar op aanvraag.

examen

Assessments

Gedurende de hele cursus worden modules afgesloten met assessments en soms examens (bijvoorbeeld voor de certificeringen). Als werkgever krijg je inzicht in de vorderingen van de kandidaten, hoewel docenten sommige persoonlijke informatie kunnen redigeren of afschermen omwille van de privacy van de kandidaat.

word partner
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner
wat komt hierna?

Expertiseprogramma's

On the job kunnen kandidaten verder groeien in onze up-skill programma's en gecertificeerde cloud engineers of applicatieontwikkelaars worden, zich verdiepen in AI en machine learning, algoritmen en nog veel meer. Samen met onze partner, Kyna, ontwikkelen we deze materialen naar behoefte, zodat we kunnen rekenen op voortdurend onderhoud en verbeteringen van de cursussen.

word partner

Hybride klaslokalen

Alle cursussen worden in hybride vorm gegeven, wat betekent dat kandidaten naar ons klaslokaal kunnen komen of online kunnen studeren. Sommige projecten of samenwerkingsoefeningen kunnen vereisen dat studenten op locatie komen. Als werkgever heb je misschien liever dat kandidaten online of op locatie studeren, dus laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

Plan en telefoongesprek