Software Engineering

Software Engineering

Cursussen

Hieronder staan enkele van onze gestandaardiseerde cursussen met betrekking tot deze studierichting. We kunnen ook samen cursussen op maat maken. Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

5
Dagen
Beginner

Beginner Javascript Bootcamp

Of je nu wat meer wilt weten over programmeren of je carrière een nieuwe wending wilt geven, dit is de beste basis om mee te beginnen. Aan het einde van deze bootcamp kun je een eenvoudige full-stack app maken met Javascript.

Lees verder
5
Dagen
Gevorderden

React Basics Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om moderne webapplicaties te bouwen met cutting-edge tech! Aan het einde van deze bootcamp ben je in staat om schaalbare, rijke applicaties te maken met React. React is een front-end framework waarmee je applicaties kunt bouwen voor het web, mobiele apparaten en desktops.

Lees verder
5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

We behandelen het hele backend-ontwikkelingsproces: van het opzetten van de database en het modelleren van uw gegevens tot het definiëren van eindpunten en de interactie met en het testen van uw server. Aan het einde van deze bootcamp zul je de basisbeginselen van databases en het genereren van tabellen begrijpen en weten hoe je deze tabellen kunt gebruiken.

Lees verder
5
Dagen
Gevorderden

Advanced React & Redux State Management Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om te beginnen met het maken van professionele applicaties met Redux. Aan het einde van deze bootcamp beheers je verschillende geavanceerde state management technieken die worden gebruikt om schaalbare en complexe React apps te bouwen.

Lees verder
45
Dagen
Beginner

Javascript & Python Academie

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een lonende carrière in de techniek? Met onze intensieve bootcamp van 9 weken krijg je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om softwareontwikkelaar of ondernemer te worden.

Tijdens deze fulltime cursus leer je full-stack applicaties te schrijven in Javascript en Python, de meest gebruikte programmeertalen door programmeurs wereldwijd. Je leert ook cutting-edge en in-demand technologieën, tools en benaderingen die ontwikkelteams over de hele wereld graag willen implementeren. Als nieuwe ontwikkelaar in het team breng je deze kennis en vaardigheden in, waardoor je een waardevolle aanwinst bent voor elk bedrijf.

Aan het einde van deze cursus bent u in staat om full-stack applicaties te maken met behulp van de technologieën waar de markt het meest om vraagt. Met onze Job Readiness Guarantee kunt u erop vertrouwen dat u klaar bent om aan de slag te gaan en uw carrière in de techniek te starten. Laat het gebrek aan ervaring of vaardigheden je niet tegenhouden. Doe mee aan ons bootcamp en ontgrendel vandaag nog je potentieel als softwareontwikkelaar of ondernemer.

Lees verder
42
Dagen
Senior

Technisch Leiderschap: "De CTO Cursus"

Deze cursus is een uniek technisch leiderschapsprogramma dat tot doel heeft senior IT-professionals te helpen de ultieme volgende stap in hun carrière te zetten. Een Chief Technical Officer (CTO) is een senior executive die verantwoordelijk is voor de technische richting en strategie van een organisatie. Technische leiders hebben meestal een sterke technische achtergrond en zijn verantwoordelijk voor het toezicht op de technische aspecten van de producten, diensten en activiteiten van de organisatie.

Zoals u zult merken uit de ervaring van uw docenten, kunnen de achtergronden en specifieke verantwoordelijkheden van een CTO variëren afhankelijk van de organisatie, maar in het algemeen is een CTO verantwoordelijk voor de technische visie, richting en uitvoering van een organisatie, zijn zij de hoofdarchitect van de technologie van de organisatie en zijn zij een belangrijk lid van het leiderschapsteam.

Lees verder

Over

Software Engineering

Binnen de studierichting Software Engineering creëren we traineeships voor organisaties die behoefte hebben aan softwareontwikkelaars. De kern van deze opleiding is gebouwd bovenop de bekroonde Codaisseur® Code Academy. We beginnen met een solide basis van SCRUM en het bouwen van webapps. Een kerndoel van onze cursussen is dat kandidaten klaar zijn om schone, leesbare code te schrijven die goed presteert. We oefenen code reviews, test-driven development (TDD), integratietesten en pair-programming om professionele ontwikkelaars te worden.

De kandidaten bouwen moderne front-ends met React of Vue. Back-end REST API's worden gebouwd met Python met FastAPI en SQLAlchemy op PostgreSQL databases voor persistentie. Na de eerste vijf weken bouwen de studenten alleen projecten en testen ze samen hun eigen en elkaars applicaties en presenteren ze hun oplossingen voor een publiek. Hiermee wordt de eerste fase van het programma afgesloten.

Daarna gaan we verder in fase twee van de cursus, waarin de kandidaten een reeks op maat gemaakte onderwerpen doorlopen op basis van de behoeften van jullie organisatie. Deze onderwerpen kunnen andere programmeertalen omvatten, zoals C# of Java, of technologieën en design patterns, zoals GraphQL, MVC, NoSQL-databases, enz.

Na de eerste stages kunnen kandidaten een loopbaan beginnen als bijvoorbeeld front-end of back-end webontwikkelaar, technical support engineers of mobiele app-ontwikkelaar.

Mogelijke certificaten

SCRUM, Codaisseur, en meer zijn beschikbaar op aanvraag.

examen

Assessments

Gedurende de hele cursus worden modules afgesloten met assessments en soms examens (bijvoorbeeld voor de certificeringen). Als werkgever krijg je inzicht in de vorderingen van de kandidaten, hoewel docenten sommige persoonlijke informatie kunnen redigeren of afschermen omwille van de privacy van de kandidaat.

word partner
Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner
wat komt hierna?

Expertiseprogramma's

On the job kunnen kandidaten verder groeien in onze up-skill programma's en gecertificeerde cloud engineers of applicatieontwikkelaars worden, zich verdiepen in AI en machine learning, algoritmen en nog veel meer. Samen met onze partner, Kyna, ontwikkelen we deze materialen naar behoefte, zodat we kunnen rekenen op voortdurend onderhoud en verbeteringen van de cursussen.

word partner

Hybride klaslokalen

Alle cursussen worden in hybride vorm gegeven, wat betekent dat kandidaten naar ons klaslokaal kunnen komen of online kunnen studeren. Sommige projecten of samenwerkingsoefeningen kunnen vereisen dat studenten op locatie komen. Als werkgever heb je misschien liever dat kandidaten online of op locatie studeren, dus laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn.

Plan en telefoongesprek