Welkom bij Techmongers

De #1 Coding Academy in Amsterdam

We geven nu ongeveer tien jaar les in baanbrekende coderingsbootcamps en we vinden het geweldig. Vanaf het moment dat we begonnen met onze eerste cursussen in Ruby on Rails in 2014, de JavaScript-migratie in 2017 en de wedergeboorte van Python in 2022 tot de AI-revolutie waar we ons nu in bevinden. Softwareontwikkeling is een snel veranderende industrie die ons scherp houdt en altijd hongerig om meer te leren en te doen. En dat is de opwindende industrie waar je vandaag aan de slag kunt!

In de geest van ons erfgoed als Codaisseur Academy bieden we coderingscursussen aan met een baangarantieprogramma. In het verleden hebben we 90% van onze afgestudeerden aangenomen. Bekijk hieronder de details en de startdata van onze bootcamps!

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op

Programma Baangarantie

Deze cursus komt in aanmerking voor het Job Guarantee Program.
-
Betaal
€ 5,000 EUR
nu
om de cursus te volgen,
-
Nog een €
5,000
EUR
wordt ALLEEN door jou of je werkgever betaald als je binnen 5 maanden na de cursus werk hebt gevonden. Dat is onze garantie.

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën nooit in de weg mogen staan van een carrière in de techniek. Daarom werken we samen met twee toonaangevende organisaties om financieringsopties voor onze studenten te bieden. Met Finance4Learning en TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

De professionele financiële adviseurs begeleiden u door het proces en helpen u de beste financieringsopties te vinden die bij uw behoeften en budget passen. U kunt de academie in beheersbare termijnen betalen, zodat u zich kunt concentreren op het leren en het bereiken van uw doelen. We zetten ons in om mensen van alle achtergronden in staat te stellen een carrière in de techniek na te streven, en we geloven dat financiering geen belemmering mag zijn.