WAARSCHUWING U leest een oud artikel uit het Codaisseur-archief dat we voor uw gemak hebben bewaard. Het kan echter verouderd of helemaal niet meer relevant zijn. Wees gewaarschuwd!

Codeer je weg naar succes: Doe mee aan onze Python en Javascript Academie

Auteur:
Lisa Scorzon
3 april 2023

Heeft u moeite om door te breken in de software engineering industrie door een gebrek aan relevante ervaring of opleiding? Vindt u het moeilijk om nieuwe programmeertalen te leren en het steeds veranderende technologielandschap bij te houden? Mist u de noodzakelijke technische vaardigheden en mensgerichte vaardigheden om te slagen in de software engineering industrie? Wordt u geconfronteerd met toetredingsdrempels in de software engineering industrie door een gebrek aan diversiteit en inclusie?

Wil je praktische vaardigheden opdoen in Python en Javascript en in slechts 9 weken klaar zijn voor de arbeidsmarkt? Dan is onze Academy wellicht iets voor jou.

De afgelopen 6 jaar ontmoette ik duizenden ongelooflijk gemotiveerde en gepassioneerde mensen die van loopbaan wilden veranderen. Uit alle hoeken van de wereld, met eerdere ervaringen en opleidingen variërend van professionele dansers, marketeers, receptionisten, verpleegkundigen, buschauffeurs tot leraren, biologen, filosofen en obers. Noem maar op, en ik heb het waarschijnlijk gezien. Ik heb het ongelooflijke geluk gehad dat ik getuige mocht zijn van hun overgang naar het werken als ontwikkelaars, UX-ontwerpers en cyberspecialisten. De enige vaste constante lijkt de top twee vragen te zijn die ze me stellen voordat ze de overstap maken;

  1. Moet ik eerdere ervaring of opleiding in software engineering hebben om te slagen in de Academy?
  2. Kan ik echt werkklaar worden in slechts 9 weken?

In onderstaande blog probeer ik deze 2 vragen te beantwoorden. Mocht je echter tijdens het lezen nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen op Hello@techmongers.nl. Ik help je graag om meer te weten te komen over onze Academy en hoe we je kunnen helpen je carrière in Software Development te lanceren.

Moet ik eerdere ervaring of opleiding in software engineering hebben om te slagen in de Academy?

De huidige behoefte aan ontwikkelaars met verschillende achtergronden

Studies hebben aangetoond dat diverse teams beter presteren dan homogene teams, en bedrijven die diversiteit omarmen hebben meer kans op succes. In de software engineering industrie zijn bedrijven op zoek naar ontwikkelaars die verschillende perspectieven, creatieve probleemoplossende vaardigheden en innovatieve ideeën kunnen inbrengen. Een diverse groep ontwikkelaars kan bedrijven helpen producten en oplossingen te creëren die kunnen voldoen aan de behoeften van een groter aantal klanten en belanghebbenden.

In het steeds veranderende technologielandschap van vandaag erkennen bedrijven het belang van het inhuren van ontwikkelaars met diverse achtergronden. De software engineering industrie wordt steeds mondialer en de behoefte aan ontwikkelaars met verschillende achtergronden groeit. Diverse teams brengen unieke perspectieven en ideeën in, wat leidt tot betere probleemoplossing en besluitvorming. Aangezien de software-industrie blijft groeien, is er bovendien een toenemende vraag naar ontwikkelaars met vaardigheden die vanuit andere bedrijfstakken kunnen worden overgedragen.

Hier bij Techmongers nemen we diversiteit en inclusie serieus. Wij geloven dat een diverse groep cursisten met verschillende achtergronden, leeftijden en landen unieke perspectieven, ervaringen en vaardigheden met zich meebrengt die kunnen bijdragen tot een innovatievere en creatievere leeromgeving. In onze cursussen is iedereen welkom.

Wij begrijpen dat mensen met verschillende achtergronden verschillende leerstijlen, ervaringen en vaardigheden kunnen hebben. Daarom hebben we ons curriculum en onze onderwijsaanpak zo ontworpen dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Onze instructeurs gebruiken verschillende leermethoden om tegemoet te komen aan verschillende leerstijlen, en we bieden persoonlijke coaching en begeleiding om ervoor te zorgen dat al onze cursisten slagen.

Bovendien moedigen we samenwerking en teamwerk tussen onze leerlingen aan om een inclusieve en ondersteunende leeromgeving te bevorderen. Werken in diverse teams helpt onze leerlingen bij het ontwikkelen van empathie, communicatie en leiderschapsvaardigheden die essentieel zijn in de IT-industrie.

Daarom geloven wij dat leerlingen met verschillende achtergronden en ervaringen kunnen uitblinken in softwareontwikkeling. Uw eerdere opleiding en ervaring kunnen waardevolle activa zijn die u kunt gebruiken om een succesvolle softwareontwikkelaar te worden.

Kan ik echt werkklaar worden in slechts 9 weken?

Wij bieden cursisten alle hands-on vaardigheden die ze nodig hebben om klaar te zijn voor een baan in de software engineering industrie. Hoewel het misschien een korte tijd lijkt, is ons curriculum ontworpen om intensief en efficiënt te zijn, gericht op de meest gevraagde vaardigheden die werkgevers zoeken in entry-level ontwikkelaars. We bieden cursisten ook mensgerichte vaardigheden, die steeds belangrijker worden voor bedrijven die op zoek zijn naar junior ontwikkelaars. Aan het einde van ons programma zullen cursisten de praktische ervaring en kennis hebben opgedaan die nodig zijn om waarde toe te voegen aan een bedrijf. Hoewel het hard werken en toewijding vereist, hebben we honderden van onze afgestudeerden voor u zien doorstromen naar een succesvolle carrière in softwareontwikkeling, wat bewijst dat het mogelijk is om in slechts 9 weken klaar te zijn voor de arbeidsmarkt.

Python als populaire codeertaal

Python is een uitstekende keuze voor leerlingen die een carrière in softwareontwikkeling willen beginnen. Python is een veelzijdige taal die kan worden gebruikt voor webontwikkeling, gegevensanalyse, machinaal leren en kunstmatige intelligentie. Python is ook een gemakkelijk te leren taal met een eenvoudige syntaxis waardoor het gemakkelijk te lezen en te schrijven is.

Bovendien heeft Python een grote gemeenschap van ontwikkelaars die bijdragen aan de ontwikkeling van bibliotheken, frameworks en tools. Dit betekent dat leerlingen toegang hebben tot een schat aan hulpmiddelen en kunnen samenwerken met andere ontwikkelaars om innovatieve projecten te bouwen.

Goed afgeronde kandidaten

Naast het aanleren van technische vaardigheden zoals Python en Javascript, benadrukken we in onze Academy ook het belang van mensgerichte vaardigheden. Hoewel harde technische vaardigheden essentieel zijn voor elke softwareontwikkelaar, begrijpen we dat sterke communicatie, teamwerk en probleemoplossende vaardigheden net zo belangrijk zijn om te slagen op de werkplek.

In het verleden hadden bedrijven de neiging om zich bij het aannemen van junior ontwikkelaars alleen te richten op harde technische vaardigheden. De tijden veranderen echter en werkgevers zijn nu op zoek naar goed afgeronde kandidaten die effectief met anderen kunnen samenwerken en technische concepten kunnen overbrengen aan niet-technische belanghebbenden.

Wij erkennen het belang van deze mensgerichte vaardigheden en bieden onze leerlingen ruime mogelijkheden om ze te ontwikkelen. Wij integreren teamprojecten en groepsopdrachten in ons curriculum en moedigen leerlingen aan om effectief samen te werken en te communiceren. We bieden ook coaching en mentorschap om onze leerlingen te helpen hun interpersoonlijke en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, zodat ze effectief kunnen werken in een teamomgeving.

Wij geloven dat door het aanbieden van een goed afgerond curriculum dat zich richt op zowel technische als mensgerichte vaardigheden, onze studenten beter uitgerust zijn om te slagen in de snelle en steeds veranderende software engineering industrie. Onze afgestudeerden verlaten onze Academy met de technische en zachte vaardigheden die ze nodig hebben om in hun functie te gedijen en een zinvolle bijdrage te leveren aan hun teams en bedrijven.
Hoe Techmongers u kan helpen

Op onze Academy bieden we leerlingen een hands-on, projectmatige benadering van leren. Ons curriculum is ontworpen om u praktische ervaring in Python en Javascript te geven en u voor te bereiden op uitdagingen in de echte wereld.

Onze ervaren docenten begeleiden u door het curriculum, en onze persoonlijke coaching en mentoring zal u helpen om eventuele uitdagingen aan te gaan. We hebben ook een ondersteunende gemeenschap van studenten en alumni die graag hun kennis en ervaring met u delen.

Daarnaast bieden we workshops om u te helpen de juiste baan te vinden na het afronden van onze Academy. Ons team heeft connecties met topbedrijven in de industrie, en we werken met u samen om de juiste baan te vinden op basis van uw vaardigheden en interesses.

Een carrière starten in softwareontwikkeling kan een uitdaging zijn, maar onze Academy kan u helpen uw doelen te bereiken. Ons intensieve 9-weekse programma geeft je de hands-on vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle software-ontwikkelaar te worden. Python en Javascript zijn veelgevraagd op de arbeidsmarkt, en het beheersen van deze talen kan veel carrièremogelijkheden voor je openen.

Dus, als je klaar bent om je carrière in software ontwikkeling te starten, schrijf je dan vandaag nog in voor onze Academy. We helpen je graag je doelen te bereiken en een succesvolle softwareontwikkelaar te worden.

Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner