WAARSCHUWING U leest een oud artikel uit het Codaisseur-archief dat we voor uw gemak hebben bewaard. Het kan echter verouderd of helemaal niet meer relevant zijn. Wees gewaarschuwd!

Je opleiding financieren: Een gids voor betaalbare en toegankelijke opties voor technische opleidingen.

Auteur:
Diana de Block
20 april 2023

Wist je dat, volgens het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de vraag naar geschoolde technische professionals in Nederland zal stijgen tot meer dan 60.000 in 2025? Als je klaar bent om je carrière naar het volgende niveau te brengen, maar de kosten van de opleiding houden je tegen, maak je dan geen zorgen - er zijn betaalbare en toegankelijke opties voor studiefinanciering beschikbaar om je te helpen je doelen te bereiken.

Als u overweegt een van onze voltijdse of deeltijdse academies en bootcamps te volgen, maar u maakt zich zorgen over de kosten, geen zorgen! We zijn een partnerschap aangegaan met twee financieringsinstellingen, Finance4Learning en TechMeUp, om onze cursussen voor iedereen toegankelijk te maken.

Finance4Learning biedt studenten de mogelijkheid om hun cursusgeld voor maximaal 72 maanden te financieren, een flexibel betalingsplan dat het voor u gemakkelijker maakt om te investeren in uw toekomstige carrière. De aanvraagprocedure is snel en eenvoudig en vereist slechts het invullen van een eenvoudig formulier. Financiële adviseurs zullen kort na uw aanvraag contact met u opnemen en u kunt een financiering aanvragen tot €6500. De financiering wordt verstrekt door Santander, een van de grootste banken ter wereld, en wordt gesteund door het Europees Investeringsfonds. In Nederland heeft Finance4Learning exclusieve toegang tot een fonds van 50 miljoen euro voor de financiering van studenten, waardoor onze cursussen toegankelijk zijn voor een breder scala van studenten.

TechMeUp biedt een alternatieve financieringsoptie via hun beurzenfonds, dat speciaal is ontworpen om ondervertegenwoordigde personen in de tech-industrie te ondersteunen. Het fonds verstrekt renteloze leningen voor tech-gerelateerde opleidingen, zodat u zich zonder hoge rente kunt inschrijven voor onze cursussen. Zodra je werk hebt gevonden, kun je de lening rentevrij gaan terugbetalen. Het aanvragen van een beurs is eenvoudig en kan via de website van TechMeUp. Deze financieringsoptie biedt niet alleen toegang tot onze cursussen, maar helpt ook om diversiteit en inclusiviteit binnen de techindustrie te bevorderen.

Of u nu kiest voor Finance4Learning of TechMeUp, beide instellingen bieden financieringsopties die onze cursussen toegankelijk maken voor een breder publiek. Met behulp van deze financieringsopties kunt u uw dromen om softwareontwikkelaar, cyberspecialist of data-analist te worden nastreven zonder u zorgen te maken over de financiële lasten. Wij geloven dat iedereen de kans moet hebben om hun passies na te streven en een bevredigende carrière in de tech-industrie op te bouwen, en onze financieringspartners helpen dat een realiteit te maken.

Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner