WAARSCHUWING U leest een oud artikel uit het Codaisseur-archief dat we voor uw gemak hebben bewaard. Het kan echter verouderd of helemaal niet meer relevant zijn. Wees gewaarschuwd!

Begin aan een spannende carrière met de cursus Junior Cybersecurity Professional van Techmongers.

Auteur:
Lisa Scorzon
26 mei 2023

Begin aan een spannende carrière met de cursus Junior Cybersecurity Professional van Techmongers.

Bent u klaar voor een spannende en dynamische carrière in de wereld van cyberbeveiliging? 

Kijk niet verder dan de cursus Junior Cybersecurity Professional van Techmongers! 

Of u nu een beginner bent of enige IT-ervaring hebt, dit uitgebreide programma is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te gedijen in de cyberbeveiligingsindustrie. Met de volgende cursus die in juli 2023 begint, kunt u in slechts drie maanden baan-klaar zijn, wat een wereld van mogelijkheden opent om uw cyberbeveiligingscarrière te kick-starten!

Door nieuwe wetten moeten honderden bedrijven voor het eerst voldoen aan cyberbeveiligingsregels.

Op weg naar 2023 is er nieuwe regelgeving gekomen om de cyberbeveiligingspraktijken in de Europese Unie te versterken. Alle EU-bedrijven moeten nu voldoen aan strenge voorschriften inzake cyberbeveiliging om hun activiteiten en klantgegevens te beschermen. Bijvoorbeeld:

  • Voor het eerst zullen bedrijfsleiders de volledige verantwoordelijkheid dragen voor elke cyberinbreuk;
  • Elk bedrijf, of het nu minder of meer dan 50 werknemers heeft, dat een essentiële dienst aan consumenten verleent, zal aan de nieuwe voorschriften moeten voldoen.

Deze ontwikkeling heeft en zal de vraag naar cyberbeveiligingsprofessionals verder doen toenemen, wat leidt tot een overvloed aan vacatures in verschillende sectoren. In het huidige digitale landschap is cyberbeveiliging een cruciaal aspect geworden van de activiteiten van elk bedrijf. Van multinationals tot kleine startups, organisaties zijn actief op zoek naar bekwame professionals om hun digitale activa te beschermen en zich in te dekken tegen hackers. 

Bestrijd cybercriminaliteit, behandel cyberbeveiligingsincidenten en leer de beste praktijken.

Door de opleiding Junior Cybersecurity Professional te volgen, positioneer je jezelf als een gekwalificeerde kandidaat om deze opkomende vacatures in te vullen! Of je nu kiest voor een specialisatie in een specifiek cybersecurity-domein of voor een breder scala aan functies, je zult goed uitgerust zijn om door dit bloeiende veld te navigeren en bij te dragen aan de veiligheid en beveiliging van digitale ecosystemen.

Schrijf je in voor de cursus Junior Cybersecurity Professional en krijg een stevige basis in cybersecurity principes en praktijken. Na de drie maanden kun je ervoor kiezen om je te specialiseren in een van de volgende gebieden;  

  • Bestuur, risico en naleving
  • Cryptografie
  • Digitaal Forensisch Onderzoek
  • Toepassingsbeveiliging
  • Systeembeveiliging
  • Netwerkbeveiliging

U krijgt ook de expertise om teams en organisaties te adviseren over het verbeteren van hun cyberbeveiligingspraktijken, waardoor u van onschatbare waarde bent in het snel evoluerende cyberbeveiligingslandschap.

Hands-on praktijk met laboefeningen

Bij Techmongers begrijpen we het belang van praktische ervaring in cyberbeveiliging. Ons curriculum, geïnspireerd door de gerenommeerde CompTIA Security+ certificering, gaat verder dan theoretische kennis. Met meer dan 300 uur praktijkervaring werkt u samen in teams aan speciaal ontworpen laboefeningen die echte cyberbeveiligingsscenario's simuleren. 

Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat u niet alleen de onderliggende concepten begrijpt, maar ook een praktisch begrip krijgt van hoe ze in praktijksituaties worden toegepast. Aan het eind van de cursus bent u goed voorbereid om cyberbeveiligingsuitdagingen met vertrouwen en deskundigheid aan te pakken.

Schrijf je in!

Mis deze kans niet om een spannende carrière in cyberbeveiliging te beginnen!

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus Junior Cybersecurity Professional bij Techmongers, en tegen oktober 2023 zou je klaar kunnen zijn om de spannende uitdagingen en kansen te omarmen die op je wachten in de wereld van cyberbeveiliging. En met onze financieringsopties voor studenten staat niets je in de weg om een cyberbeveiligingsprofessional te worden om de dag te redden!

Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner