WAARSCHUWING U leest een oud artikel uit het Codaisseur-archief dat we voor uw gemak hebben bewaard. Het kan echter verouderd of helemaal niet meer relevant zijn. Wees gewaarschuwd!

Jouw technische reis: Betaal wanneer je slaagt! Ontdek ons unieke betalingsplan

Auteur:
Lisa Scorzon
25 oktober 2023

Als je hebt nagedacht over een carrièreswitch en het vooruitzicht hebt om de technische industrie in te duiken, dan is 2023 je toegangspoort tot een wereld vol mogelijkheden. In deze blog leiden we je door het proces van leren coderen, met name Python en JavaScript, en hoe je een junior developer kunt worden. Met de allure van de bloeiende Amsterdamse tech-scene, baangaranties en mogelijkheden om op afstand te werken, zit het pad naar tech boordevol mogelijkheden. Bovendien ontdek je hoe jouw unieke vaardigheden en ervaringen niet alleen waardevol, maar ook zeer gewild zijn in het dynamische techlandschap.

Het startpunt: Leren coderen en een junior ontwikkelaar worden

Voordat we in de details duiken, moet je eerst je agenda markeren voor een cruciale datum: 13 november, wanneer je transformerende reis in de techwereld begint.

Een veelheid aan rollen: Het coderingsuniversum wacht

Als je nadenkt over je volgende stappen, denk dan eens aan het grote aanbod van codeerfuncties in de technische industrie:

  1. Front-end ontwikkelaar: Als front-end ontwikkelaar maak je de gebruikersinterfaces van websites en applicaties en zorg je ervoor dat ze intuïtief, responsief en visueel aantrekkelijk zijn. Met jouw codeervaardigheden breng je ontwerpen tot leven en creëer je boeiende gebruikerservaringen.
  2. Back-end ontwikkelaar: Back-end ontwikkelaars zijn de architecten achter de schermen, die werken aan de server-kant van webapplicaties. U beheert databases, handelt de authenticatie van gebruikers af en zorgt voor de functionaliteit van de applicatie. Uw codeerexpertise zorgt ervoor dat alles soepel blijft lopen.
  3. Full-Stack Ontwikkelaar: Als je van zowel de front-end als de back-end wereld houdt, dan is een functie als full-stack ontwikkelaar perfect voor jou. Je bent in staat om het hele webontwikkelingsproces uit te voeren, van het ontwerpen van interfaces tot het beheren van databases en servers.
  4. Mobiele app-ontwikkelaar: De mobiele wereld bloeit en als ontwikkelaar van mobiele apps kun jij die wereld vormgeven. Codeer applicaties voor iOS- en Android-apparaten en zet ideeën om in gebruiksvriendelijke apps waarmee je miljoenen mensen kunt bereiken.

Techmongers: Uw poort naar succes

Bij Techmongers hebben we met succes bijna 1000 mensen de weg gewezen naar de technische wereld, velen zonder eerdere codervaring. Ons programma is ontworpen om je een transformerende reis aan te bieden:

  1. Een curriculum op maat voor iedereen: Het curriculum van Techmongers is zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan kandidaten met verschillende achtergronden. Of je nu je coderingsvaardigheden naar de voorgrond wilt brengen of vanaf nul wilt beginnen, ons programma rust je uit voor succes.
  2. Jouw baangarantie: We geven niet alleen les; we investeren in jouw toekomst. Begin met een betaling van 50% en als je binnen 5 maanden na je afstuderen geen baan hebt, wordt de rest kwijtgescholden. Jouw succes is onze missie.
  3. Een diverse gemeenschap: De technische wereld is er voor iedereen en uw unieke vaardigheden en ervaringen worden hier gevierd. Techmongers verwelkomt mensen van alle rangen en standen.
  4. Keuzevrijheid: Onze hybride leerbenadering combineert klassikaal leren in Amsterdam met de flexibiliteit van online onderwijs, waardoor je de keuze hebt om je opleiding af te stemmen op je levensstijl.

Een wereld vol mogelijkheden

Je reis in de technologie gaat niet alleen over het worden van een ontwikkelaar; het gaat over het stappen in een wereld van grenzeloze coderingsmogelijkheden:

  1. Onderwijsenthousiast: Als je een passie hebt voor onderwijs, overweeg dan om bij een van de geweldige tech Ed-bedrijven te gaan werken. Met je nieuwe vaardigheden als ontwikkelaar kun je het gezicht van online leren veranderen en onderwijs toegankelijker en aantrekkelijker maken.
  2. Eco-strijder: Als milieukwesties je na aan het hart liggen, werk dan voor een bedrijf dat tools en apps maakt om de CO2-voetafdruk van bedrijven te berekenen. Je kunt een cruciale rol spelen in het helpen van bedrijven om hun impact op het milieu te verminderen.
  3. Innovator voor de gezondheidszorg: Gebruik je technische vaardigheden om een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg. Ontwikkel apps en systemen die de patiëntenzorg verbeteren, activiteiten stroomlijnen of medisch onderzoek verbeteren.
  4. Kampioen sociale impact: Werk samen met non-profits en maatschappelijke organisaties om technische oplossingen te creëren die een positieve verandering in de samenleving teweegbrengen. Of het nu gaat om het aanpakken van dakloosheid, het ondersteunen van geestelijke gezondheid of het bevorderen van gelijkheid, jouw vaardigheden kunnen een verschil maken.

Conclusie:

2023 is het jaar waarin je een wereld van coderingsmogelijkheden in de technologie-industrie kunt ontsluiten. Als je voet zet op deze transformatieve reis, vergeet dan niet dat je eerdere ervaringen en vaardigheden niet alleen waardevol zijn; ze zijn de bouwstenen van je succes. Techmongers is je toegewijde partner, klaar om je te helpen jouw verhaal in de tech-wereld vorm te geven. Doe mee op 13 november en begin je avontuur in de wereld van codering. Jouw toekomst ligt in het verschiet en is gevuld met grenzeloze mogelijkheden op het gebied van codering. Of je nu front-end developer, back-end developer, full-stack developer of mobile app developer wilt worden, de technische wereld is jouw canvas. Leer coderen, verzeker je van een baan en omarm de levendige tech-scene van Amsterdam. Het is tijd om je reis naar de wereld van het coderen te beginnen.

Laat je team groeien.
Met Techmongers kunnen jullie je eigen tech academy aanbieden met bootcamps of traineeships en permanente educatie. Je neemt mensen aan op cultuur-fit en wij geven je nieuwe werknemers de vaardigheden die ze nodig hebben om het beste werk te leveren in jouw organisatie.
Word Partner