Gevorderden

Advanced React & Redux State Management Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om te beginnen met het maken van professionele applicaties met Redux. Aan het einde van deze bootcamp beheers je verschillende geavanceerde state management technieken die worden gebruikt om schaalbare en complexe React apps te bouwen.

Gevorderden
niveau
5
dagen
40
uren
Redux
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

Redux
Redux Thunks
Authenticatie met JWT
React en Redux
[Optioneel] Deze cursus in TypeScript
[Optioneel] SSO-module

Redux

Redux is een ongelooflijk krachtige tool waarmee je complexe applicaties kunt schalen. We behandelen het gebruik van Redux om de staat van onze applicatie te beheren. We zullen ook het belang van immutability en pure functies opnieuw bekijken.

Redux Thunks

Asynchrone logica is een kernonderdeel van het moderne online ecosysteem. Leer hoe je met redux-thunk gegevens fetcht en tegelijkertijd fouten afhandelt, requests combineert en acties aan elkaar ketent.

Authenticatie met JWT

Kun je onze website hacken? Hoe krijg je toegang tot beschermde bronnen vanuit een API? Leer over authenticatie, JWT (JSON Web Tokens) en voeg beveiliging toe aan je app!

React en Redux

Een schaalbare applicatie heeft een architectuurstrategie nodig. Leer uw kennis van Redux te combineren met React en een globale Redux-winkel te integreren in uw React-app. Je leert ook werken met selectors, action creators en meer.

[Optioneel] Deze cursus in TypeScript

TypeScript is een zogenaamde superset van JavaScript, wat betekent dat het de syntax van JavaScript uitbreidt met extra mogelijkheden.

TypeScript heeft een statisch type systeem. Dit betekent dat variabelen, parameters en functies kunnen worden gedefinieerd met een specifiek datatype, waardoor ontwikkelaars fouten kunnen opvangen tijdens het compileren in plaats van tijdens runtime. Dit maakt het gemakkelijker om bugs in een vroeg stadium op te sporen. TypeScript biedt ook verbeterde code navigatie, ondersteuning bij refactoring en andere tooling. Dit kan helpen om de algehele productiviteit van ontwikkelaars te verhogen.

[Optioneel] SSO-module

Single sign-on (SSO) is een systeem waarmee gebruikers zich eenmaal kunnen authenticeren met één set credentials en vervolgens toegang krijgen tot meerdere toepassingen of systemen zonder opnieuw te hoeven inloggen. SSO zorgt voor betere beveiliging, eenvoudiger gebruikersbeheer en hogere productiviteit doordat gebruikers hun inloggegevens gemakkelijker kunnen beheren, het aantal accounts en wachtwoorden dat IT-beheerders moeten beheren wordt verminderd en de tijd die gebruikers besteden aan het in- en uitloggen bij meerdere systemen wordt teruggebracht. In de trainingen implementeren we SSO-toepassingen meestal met Okta.

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op

Leeradviseur

Onze Learning Advisors zijn er om professionele begeleiding te bieden. Bel ons als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste curriculum of de juiste financieringsoptie.

Gesprek plannen
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor professionals die hun vaardigheden in het bouwen van schaalbare, productieklare client-side applicaties voor het web willen verbeteren.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Bewijs dat je veilige, schaalbare client-side applicaties kunt bouwen die production-ready zijn met dit certificaat van de #1 Coding Bootcamp in Nederland: Codaisseur.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Gevorderden

React Basics Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om moderne webapplicaties te bouwen met cutting-edge tech! Aan het einde van deze bootcamp ben je in staat om schaalbare, rijke applicaties te maken met React. React is een front-end framework waarmee je applicaties kunt bouwen voor het web, mobiele apparaten en desktops.

Meer lezen
5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

We behandelen het hele backend-ontwikkelingsproces: van het opzetten van de database en het modelleren van uw gegevens tot het definiëren van eindpunten en de interactie met en het testen van uw server. Aan het einde van deze bootcamp zul je de basisbeginselen van databases en het genereren van tabellen begrijpen en weten hoe je deze tabellen kunt gebruiken.

Meer lezen