Beginner

Beginner Javascript Bootcamp

Of je nu wat meer wilt weten over programmeren of je carrière een nieuwe wending wilt geven, dit is de beste basis om mee te beginnen. Aan het einde van deze bootcamp kun je een eenvoudige full-stack app maken met Javascript.

Beginner
niveau
5
dagen
Ter plaatse of online
40
uren
Voltijds
Deeltijd
Javascript
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

HTML & Git
Moderne Javascript syntaxis
Functioneel Javascript
Node.js & API-servers
Bouw een interactieve full-stack web app [Project].

HTML & Git

HTML is de meest elementaire bouwsteen van het web. Het definieert de betekenis en structuur van webinhoud. Je leert ook Git gebruiken, een versiebeheersysteem dat is ontworpen om alles van kleine tot zeer grote projecten snel en efficiënt af te handelen, en begint vanaf dag 1 samen te werken met je klasgenoten en ontwikkelaars.

Moderne Javascript syntaxis

Modern Javascript is een levend, ademend iets. Elke dag komen er nieuwe tools en geweldige functies uit! Blijf op de hoogte van de nieuwste ingebouwde functies zoals spreiding, destructurering en template literals. Onze cursus geeft je alle cutting-edge kennis, inclusief alle tools die zijn gemaakt nadat deze beschrijving is geschreven.

Functioneel Javascript

Je leert hoe je modern en functioneel Javascript gebruikt bij het schrijven van algoritmen met behulp van pure functies en onveranderlijke data om ervoor te zorgen dat er geen neveneffecten zijn in je code. Geen neveneffecten betekent minder bugs.

Node.js & API-servers

NodeJS is erg populair in webontwikkeling omdat het ons toelaat Javascript te schrijven aan de serverzijde. Bouw je eerste server met Express.js.

Bouw een interactieve full-stack web app [Project].

Javascript laat websites tot leven komen! Gebruik JavaScript met frameworks zoals Express om dynamisch een website te genereren die reageert op de behoeften van uw gebruikers. Maak HTML-pagina's op basis van gebruikersinvoer terwijl je toegang hebt tot complexe geneste datastructuren. Bouw een echte professionele applicatie met een view server!

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën een carrière in de techniek nooit in de weg mogen staan. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met een toonaangevende organisatie om financieringsopties te bieden voor onze studenten. Bij TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.





👥 Community:
Je maakt deel uit van ons levendige online leerplatform Kyna. Kyna is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderwijservaring en is de plek waar je begint aan deze spannende educatieve reis. Kyna is meer dan alleen een platform; het is uw ultieme leerplein. Het is ontworpen om onderwijs leuk te maken, nieuwsgierigheid te stimuleren en je in contact te brengen met medeleerlingen. Bereid jezelf voor op een dynamische carrière in Tech.


Software Engineering

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor u als u wilt leren hoe u websites of toepassingen voor het web kunt maken met behulp van HTML, CSS en Javascript. Als je al enige HTML en CSS ervaring hebt, is dat geweldig, maar het is niet noodzakelijk omdat we bij het begin beginnen.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Laat zien dat je de basiskennis van web development en Javascript bezit met dit certificaat van de #1 Coding Bootcamp van Nederland: Codaisseur.

Het cursusmateriaal wordt online verstrekt en blijft tot ten minste zes maanden na de cursus beschikbaar.
Studenten die de cursus niet halen, mogen noodzakelijke onderdelen van de cursus een tweede keer doen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer de examens via externe partners worden overgedaan.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Gevorderden

React Basics Bootcamp

We behandelen alles wat nodig is om moderne webapplicaties te bouwen met cutting-edge tech! Aan het einde van deze bootcamp ben je in staat om schaalbare, rijke applicaties te maken met React. React is een front-end framework waarmee je applicaties kunt bouwen voor het web, mobiele apparaten en desktops.

Meer lezen
5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

We behandelen het hele backend-ontwikkelingsproces: van het opzetten van de database en het modelleren van uw gegevens tot het definiëren van eindpunten en de interactie met en het testen van uw server. Aan het einde van deze bootcamp zul je de basisbeginselen van databases en het genereren van tabellen begrijpen en weten hoe je deze tabellen kunt gebruiken.

Meer lezen
45
Dagen
Beginner

Full-Stack Javascript & Python Academie

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een lonende carrière in de techniek? Met ons intensieve bootcamp van 10 weken doe je de vaardigheden en kennis op die je nodig hebt om softwareontwikkelaar of ondernemer te worden.

Tijdens deze fulltime cursus leer je full-stack applicaties te schrijven in Javascript en Python, de meest gebruikte programmeertalen door programmeurs wereldwijd. Je leert ook cutting-edge en in-demand technologieën, tools en benaderingen die ontwikkelteams over de hele wereld graag willen implementeren. Als nieuwe ontwikkelaar in het team breng je deze kennis en vaardigheden in, waardoor je een waardevolle aanwinst bent voor elk bedrijf.

Aan het einde van deze cursus ben je in staat om full-stack applicaties te maken met de technologieën waar de markt het meest om vraagt. Met onze Job Readiness Guarantee kun je erop vertrouwen dat je klaar bent om aan de slag te gaan en je technische carrière te starten. Laat je niet tegenhouden door een gebrek aan ervaring of vaardigheden. Doe mee aan ons bootcamp en ontgrendel vandaag nog je potentieel als softwareontwikkelaar of ondernemer.

Begin aan een transformerende reis met ons uitgebreide bootcamp voor €10.000. We begrijpen hoe belangrijk het is om in je opleiding te investeren en daarom hebben we een baangarantiemodel ontworpen om de financiële verplichting te verlichten.

Als je wordt toegelaten tot ons programma, hoef je maar 50% vooruit te betalen, zodat je je kunt concentreren op je leerervaring. De resterende 50% betaal je pas als je binnen 5 maanden na je afstuderen een baan hebt gevonden. Wij geloven in je succes en als je om wat voor reden dan ook geen werk vindt binnen deze periode, schelden we het resterende bedrag kwijt. Jouw carrièredoelen zijn onze prioriteit en onze toewijding aan jouw succes is onwrikbaar.

Investeer verstandig in je opleiding en laat je carrièreaspiraties floreren met ons baangarantiemodel.

Meer lezen