Gevorderden

Cybersecurity en Ethisch Hacken

Deze cursus is een inleiding tot Cybersecurity die een reeks onderwerpen en tools behandelt die een Ethical Hacker moet kennen. De cursus is deels theorie, maar vooral een hands-on ervaring die de studenten klaarstoomt voor succes wanneer ze het geleerde in hun werk moeten toepassen.

Gevorderden
niveau
5
dagen
Ter plaatse of online
40
uren
Voltijds
Deeltijd
Ethisch hacken
certificaat

Wat zit er in deze cursus?

Hier is een overzicht van de inhoud van de cursus.

(Ethisch) Hacken
(Kali) Linux
Beheer van veranderingen
Veel voorkomende aanvallen
Computers & netwerken
Penetratie testen

(Ethisch) Hacken

Hacken is illegaal in het wild, maar in deze cursus zullen we hacken in een gesloten labomgeving. Door zelf de hacking-doelen te doorlopen begrijpt u hoe echte hacks werken en bent u de echte hackers een paar stappen voor.

(Kali) Linux

Linux is, net als Windows of MacOS, een besturingssysteem (OS). En een heel gewoon! Veel van de apparaten die je dagelijks gebruikt draaien Linux, te beginnen met bijna elke webserver op het internet en bijvoorbeeld - dichter bij huis - je smart TV. Kali Linux is een speciale distributie van Linux, boordevol cyberbeveiligingstools.

Beheer van veranderingen

Verandering is noodzakelijk, maar organisaties, en de mensen daarin, zijn vaak vastgeroest of zich niet bewust van de noodzakelijke veranderingen die zij moeten doorvoeren om zich aan te passen aan nieuwe situaties om hen heen. Veranderingsmanagement is nodig om mensen bewust te maken van de noodzakelijke veranderingen en hen te helpen deze aan te nemen.

Veel voorkomende aanvallen

U leert over alle verschillende aanvallen op de steeds langer wordende lijst van veel voorkomende aanvallen om u en uw organisatie voor te bereiden op zaken die iedereen kunnen overkomen. Maar ze kennen geeft u tenminste een kans om te vechten!

Computers & netwerken

Leer hoe computers werken en hoe ze verbonden zijn via computernetwerken, waarvan het grootste netwerk het internet is. Al snel zul je begrijpen wat zaken als CPU, geheugen, ethernet, ARP en IP eigenlijk betekenen.

Penetratie testen

Penetratietesters zijn in feite hackers die gemachtigd zijn om dingen te hacken. Het doel is zwakke plekken in systemen te vinden, zodat ze kunnen worden gepatcht voordat kwaadwillende aanvallers ze vinden.

Leer- en loopbaanadviseur

Onze leer- en loopbaanadviseurs zijn er om u professioneel te begeleiden. Plan een gesprek als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste curriculum of financieringsoptie.

Gesprek plannen

Uw cursus financieren

Wij geloven dat financiën een carrière in de techniek nooit in de weg mogen staan. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met een toonaangevende organisatie om financieringsopties te bieden voor onze studenten. Bij TechMeUp kunt u financiering aanvragen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

👥 Community:
Je maakt deel uit van ons levendige online leerplatform Kyna. Kyna is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderwijservaring en is de plek waar je begint aan deze spannende educatieve reis. Kyna is meer dan alleen een platform; het is uw ultieme leerplein. Het is ontworpen om onderwijs leuk te maken, nieuwsgierigheid te stimuleren en je in contact te brengen met medeleerlingen. Bereid jezelf voor op een dynamische carrière in Tech.


Cybersecurity

Startdata

Zoek hieronder een startdatum, of laat ons weten wanneer je een cursus wilt volgen.

Startdata zijn gepland op aanvraag voor deze cursus.
Neem contact op
Waarom Techmongers?
Techmongers biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte leerprogramma's om teams met te laten groeien met de juiste kennis en skills. De traineeships die we aanbieden zijn volledig afgestemd op de recruitmentbehoeften van onze partners, zodat juniors snel onboarden en aan de slag kunnen.

We geloven ook dat we als professionals deel moeten uitmaken van een gemeenschap om te blijven leren, daarom hebben we een actieve community om onze bijscholingsprogramma's gecreëerd.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die vertrouwd zijn met het dagelijks gebruik van computers. Beginners zullen wat meer tijd moeten besteden aan het leren van de theorie in deze cursus, maar we hebben gezien dat mensen van alle niveaus aan deze cursus deelnemen en veel leren. Als je een echte Ethical Hacker wilt worden, is deze cursus niet voldoende (het is slechts een inleiding), en kun je overwegen om in plaats daarvan deel te nemen aan ons Cybersecurity traineeship. Als je een manager bent in een technisch bedrijf, is deze cursus een perfecte introductie in cybersecurity.

Ervaren leraren

Onze docenten hebben meerdere jaren onderwijservaring en werkervaring in hun vakgebied. Precies weten wat er in het veld speelt en onze kennis kunnen overdragen is wat ons en onze studenten motiveert.

Hybride klaslokalen

Onze klaslokalen zijn uitgerust met alle nodige hulpmiddelen om zowel on-site als online leren tegelijk mogelijk te maken. Kies het formaat dat het beste bij je past.

Geavanceerde technologieën

Leer moderne technologieën en de huidige best practices. Ons curriculum is marktgericht en wordt regelmatig bijgewerkt.

Word gecertificeerd

Het cursuscertificaat toont aan dat afgestudeerden weten wat Ethical Hacking is en dat zij op hoog niveau bekend zijn met de technische concepten en veel voorkomende bedreigingen.

Het cursusmateriaal wordt online verstrekt en blijft tot ten minste zes maanden na de cursus beschikbaar.
Studenten die de cursus niet halen, mogen noodzakelijke onderdelen van de cursus een tweede keer doen. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer de examens via externe partners worden overgedaan.

Geef je ontwikkelteam erkenning met een certificaat van Codaisseur.

Verhoog de productiviteit van je team met de gecertificeerde Scrum-methodologie.

Bescherm je organisatie met onze gecertificeerde cyberbeveiligingscursussen.

Andere cursussen die u misschien leuk vindt

Deze andere cursussen kunnen je interesseren. Zorg er wel voor dat je alles in dit studietraject bekijkt.

5
Dagen
Beginner

Relationele databases & REST API's Bootcamp

We behandelen het hele backend-ontwikkelingsproces: van het opzetten van de database en het modelleren van uw gegevens tot het definiëren van eindpunten en de interactie met en het testen van uw server. Aan het einde van deze bootcamp zul je de basisbeginselen van databases en het genereren van tabellen begrijpen en weten hoe je deze tabellen kunt gebruiken.

Meer lezen
42
Dagen
Senior

Technisch Leiderschap: "De CTO Cursus"

Deze cursus is een uniek technisch leiderschapsprogramma dat tot doel heeft senior IT-professionals te helpen de ultieme volgende stap in hun carrière te zetten. Een Chief Technical Officer (CTO) is een senior executive die verantwoordelijk is voor de technische richting en strategie van een organisatie. Technische leiders hebben meestal een sterke technische achtergrond en zijn verantwoordelijk voor het toezicht op de technische aspecten van de producten, diensten en activiteiten van de organisatie.

Zoals u zult merken uit de ervaring van uw docenten, kunnen de achtergronden en specifieke verantwoordelijkheden van een CTO variëren afhankelijk van de organisatie, maar in het algemeen is een CTO verantwoordelijk voor de technische visie, richting en uitvoering van een organisatie, zijn zij de hoofdarchitect van de technologie van de organisatie en zijn zij een belangrijk lid van het leiderschapsteam.

Meer lezen